<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Fél tucat sérülttel várja az MTK a Vidi-meccset

Hiába szerezte meg első bajnoki gólját az MTK, és játszott egészen elfogadhatóan Debrecenben, a fehérváriak ellen nem lesz sanszuk Kantáéknak...
Magyar bajnokság
MTK - Videoton
Kedd, 18:00 óra

Öt fordulót követően a fővárosiak 2 ponttal a 11., utolsó előtti helyen állnak. A Gyirmót és a Debrecen ellen jött össze a remi - ez utóbbi éppen szombaton, a Nagyerdőben. A kék-fehérek megszerezték első idei találatukat is, ám ezúttal ez csak a döntetlenhez volt elegendő. Dunaújvárosban, a kékek átmeneti otthonában eddig mindhárom bajnokijukat elveszítették Vadnaiék: a Vasas, a Mezőkövesd és a Haladás is nullra tudott nyerni náluk. Teodoru Vaszilisz alakulatában nagyon sok a fiatal futballista, az idei év vélhetően rámegy Vogyicskáék csapatba építésébe. Jó hír, hogy szombaton már pályára léphetett Torghelle Sándor - a rutinos támadó jelenléte rengeteget számít a fővárosiaknál.

Csakhogy rossz hír is akad: sérülés, illetve betegség nehezíti az MTK dolgát: a Videoton ellen nem szerepelhet Gera Dániel, Darko Nikacs, Myke Bouard Ramos, Mato Grgics, Baki Ákos és Drazsen Okuka sem.

06244. MTK - Videoton, 2 (2.00) - Tippmix

A fehérváriak Berg mesterrel a kispadon vágtak neki a szezonnak, és eleinte ugyan botladoztak a piros-kékek, a dániai EL-búcsút követően magukra találtak Negóék. A társulat 7 egységével a 7. a tabellán, az első három fordulóban mutatott dadogós játék után a két újoncot játszi könnyedséggel fektették két vállra Pátkaiék. A tavalyi ezüstérmes kerete magyar szinten kifejezetten erős, és a rutin mindenképpen mellettük szól.

Az MTK ugyan bravúros pontot szerzett Debrecenben, ma nem jár ilyen sikerrel. A Videoton lendületbe jött, alig ha a csikócsapat ellen botlanak. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!