<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Négyszeres pénz két bátor húzással

Spanyol-amerikai kosárelődöntő Rióban, naná, hogy ráhajtunk a pontokra. Hollandiában még ennél is merészebb vendégsikerben gondolkodunk... Fogadunk?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12691. RKC Waalwijk - FC Eindhoven, 2 (2.20) - holland másodosztály, 20:00

A holland második vonal 3. körében a sereghajtó Eindhoven a 11. helyen állóhoz látogat. A házigazda nem lehet büszke az előző idényben elért utolsó előtti helyével, a 36 forduló alatt mindössze 32 pontot gyűjtött össze. A keret nem igazán erősödött nyáron, így ezúttal sem várható kiugró eredmény a szebb napokat is látott csapattól. Ennek ellenére a rajt jól sikerült, hiszen a Telstar csapatát 1-0-ra verték, ezt azonban az Emmen elleni ugyanilyen arányú vereség követte.

Az Eindhoven számára egyelőre rémálom a bajnoki start, hiszen két kör után 0 pont áll a neve mellett. A Graafschap otthonában csúnyán kikaptak (1-4), majd a Volendam is nyert náluk (0-1), utóbbi meccsen viszont voltak már biztató jelek a játékukban. Ennél mindenképp többre képes az előző idényben a feljutásért harcoló vendég együttes, hiszen a keret magját sikerült egyben tartani, a két gólgyárosát is megtartotta az együttes. Az Eindhoven előbb-utóbb biztosan fel fog támadni, az RKC pedig ehhez kiváló ellenfél lehet még akkor is, ha a Waalwijk a pályaválasztó péntek este. Az előző idényben mindkét közös meccset megnyerte az Eindhoven, jobb erőkből is áll, így a 2.20-as szorzót érdemes megjátszani.

20813. Spanyolország – Egyesült Államok, 187.5 pont felett (1.85) – olimpia, férfi kosárlabda, elődöntő, 20:30

Egy meccs, ahol nem az a kérdés, ki győz, hanem, hogy mennyivel. Noha a spanyolok nagyszerűen talpra álltak a horvátoktól és a braziloktól elszenvedett minimális vereség után, arra nem igen van esélyük, hogy legyőzzék a Team USA-t. A pontokban ugyanakkor látunk fantáziát. Gasolék szépen termelnek az elmúlt meccseken: Franciaországnak és Argentínának 92-92 pontot dobtak, Litvánia 109, Nigéria 96 egységet kapott.

Az amerikaiak természetesen hat győzelemmel robogtak be az elődöntőbe, és bár volt két szorosabb meccsük (Ausztrália 98-88, Szerbia 94-91), az utóbbi két találkozó már újra simán alakult. Az USA négyszer is elérte a száz pontot Rióban, s ha ezt péntek este is megközelíti, jöhet a tippünk, ugyanis a spanyolok is pörögnek majd rendesen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!