<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Ha csak egy meccset választasz, ez legyen az

A Den Haag és az Excelsior is remekül indította a friss holland szezont, pénteki derbijükön a gólokra fogadunk.
Holland bajnokság
Excelsior - ADO Den Haag
Péntek, 20:00 óra

Csak kevesen gondolták volna, hogy az Excelsior és az ADO is megnyeri mindkét bajnokiját. Az előző kiírásban a rotterdamiak a 15., a hágaiak a 11. helyen zártak. A házigazdánál váltás történt a nyáron a kispadon, Mitchell van der Gaag eddig olybá tűnik, jól nyúlt a kerethez. Az erősítések elsősorban a középpályára és a támadósorba érkeztek, az új fiúk közül többen egyből a kezdőcsapatban találták magukat. Az első játéknapon a Twenténél győztek Owusuék (1-2), majd otthon a Groningent fektették két vállra a piros-fehér-feketék (2-0). A Stadion Woudestein-ben tehát remek a hangulat, noha a keretben két kapus és egy védekező középpályás is sérüléssel bajlódik. A felállás ettől függetlenül nem változik, marad a bátor, őszinte futballra utaló 4-3-3-as hadrend.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

20988VTöbb, mint 2.5 gól1.70
20996HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.60

A sárga-zöldek is új szakvezetővel, a montenegrói Zeljko Petroviccsal a kispadon vágtak neki a szezonnak, és a hágaiak is pozitívan jöttek ki a rajtból. Előbb lesimázták odahaza a Spatrát (3-0), majd meglepetésre nyertek a Vitesse vendégeként 1-2. Havenaarék menetelnek rendesen, támadójátékuk ötletes, a 4-2-3-1es felállás jól passzol a kerethez. A gárda gerincét rutinos focisták alkotják, és eddig jól működik a gépezet. Egy védő sérült, rajta kívül mindenki bevetésre készen áll a rotterdami túra előtt.

Egy érdekes adatra bukkantunk: a legutóbbi 11 csatájuk alkalmával mindkét fél betalált, és 9-szer jött a +2.5-ös opció. Ma is erre a két esélyre hívjuk fel a figyelmet, mi ezekre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!