<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két focimeccs, ötszörös szorzó

A belga utánpótlás-válogatottnak nagyon kell a győzelem, és úgy véljük, könnyedén meg is szerzi Máltán, míg Franciaországban egy bátor hazait néztünk ki.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

07505. U21Málta - U21Belgium, (2-0), 2 (2.50) – Eb-selejtező, 18:00

A negyedik fogadja a harmadik helyezettet a kontinensbajnoki selejtező 1. csoportjában, ám a helyezés csalóka. Málta hét meccsen szerzett öt pontot (1-2-5), míg a belgák hat találkozón 12-t, és feltétlenül szükségük van az újabb sikerre, hogy tapadjanak az éllovas csehekre. A felek tavaly októberi összecsapását 2-0-ra nyerte Belgium, amely 36-szor lőtt kapura, és 71 százalékban birtokolta a labdát. Óriási fölényben futballozott tehát a belga U21-es válogatott, nem hinnénk, hogy még egyszer elköveti azt a hibát, hogy a második félidő hajrájára hagyja a döntést.

Málta azóta hazai környezetben 1-0-ra kikapott Montenegrótól, majd 7-0-ra Csehországtól: péntek este jó eséllyel megszórja a sokkal erősebb belga alakulat is.

05775. Boulogne - Pau, 1 (2.00) - francia harmadosztály, 20:00

A francia harmadosztály küzdelmeit nem igazán érinti a válogatott felkészülés és vb-selejtező, így komplett fordulót rendeznek péntek este, ahol a 9. fogadja a 12. helyen állót. A Boulogne középcsapatként a 8. helyen ért célba az előző idény végén, végül 9 ponttal maradt le a feljutó helyekről, de összességében hozta a tőle elvárható teljesítményt. Ebben a szezonban is középcsapatként teljesíthet és ezt a szezonrajtja is alátámasztja, 1-2-1 sorral rajtolt. Az első 3 fordulóban nem tudott nyerni, ez azonban az előző fordulóban megszakadt az Epinal 4-2-es idegenbeli legyőzésével.

A Pau újonc, az előző idényben nagy fölénnyel, 10 pont előnnyel nyerte meg a negyedosztály C-csoportját, mindössze 4 vereséget elszenvedve a 28 kör alatt (hármat idegenben). Egyelőre még nyeretlen a harmadik vonalban, négy meccs alatt háromszor remizett. Egy vendég fellépése volt csupán, a Les Herbiers otthonában 2-2-re végeztek. A keret nem túl acélos, elsődleges cél lenne a bennmaradás kiharcolása, ez azonban csak döntetlenekkel nem fog menni. A Boulogne kerete sokkal erősebb, ráadásul az előző fordulóban végre a támadójáték is beindult, ezt a formát átmentve az újoncot is elverhetik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!