<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Idegenben is bízunk az ír címvédőben

A Dundalk a BL-selejtezők során bizonyította, hogy erős csapat, péntek este azonban a bajnokságban vár rá fontos meccs, melyet hoznia kell a címvédés érdekében.
Ír bajnokság
Bohemians - Dundalk
Péntek, 20:45 óra

A Bohemains 32 egységével a 7. helyet foglalja el a tabellán, kiesési gondja nem lesz, de komolyabb céljai már nem lehetnek a bajnokságban. Hazai mutatója átlagos, 5-3-4, a formája ugyanakkor biztató: a pontvadászatban négy mérkőzés óta veretben, ebben a periódusban 3-1-0-ás sort tolt. Közben elbúcsúzott az FA-kupától, de azért így sincs szégyenkezni valója az elmúlt hetek produkciója miatt. Keith Long menedzser egy jobbhátvédre és egy kapusra nem számíthat sérülés miatt.

33895. Bohemians - Dundalk, 2 (1.45) - Tippmix

A Dundalk nemcsak hazájában, hanem immáron Európában is bebizonyította, hogy van benne fantázia. Kis híján a BL-főtáblára jutottak a fehér-feketék, ám Nikolicsék a hajrában elütötték Stephen Kenny együttesét az elitligától. Így maradt az Európa Liga, a kiírásban korábban még egy ír alakulat sem szerepelhetett. A bajnokságban 49 egységgel vezetnek, egy elmaradt mérkőzésük van, a Cork-kal szembeni 1 pontos előnyük tehát elméletileg nőhet. A gárda vendégségben 9-0-3-as sort tud felmutatni, két vereség ezek közül augusztusban csúszott be, ráadásul nem is riválisok ellen. Viszont akkor még élt a BL-remény, és a társulat kissé felforgatott összetételben szerepelt. Az "átok" megtört, pénteken a Wexford pályaválasztásával nyertek Mc. Millanék, majd kedden a kupában is magabiztosan léptek tovább. Egy középcsatár sérült, egy jobbhátvéd eltiltását tölti.

Április végén ugyan itt a Dalymount Parkban 0-2 lett a végeredmény. Ma is a vendégeknek szavazunk bizalmat, szerintünk a bajnok fontos három ponttal gazdagodik - és igyekszik lerázni végérvényesen a lelkes Cork Cityt! Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!