<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Ezt a csütörtöki tippet ne hagyd ki!

A hazaiak pompás formában vannak, ma is nyernek, no de azért a stabil írek ellen nem lesz könnyű dolguk...
Európa-liga
AZ Alkmaar - Dundalk
Csütörtök, 19:00 óra

Az AZ nyáron elveszítette elsőszámú gólvágóját, Janssen a Tottenhamba igazolt. Helyére igazoltak támadókat a csapatnál, John van den Brom vezetőedzőnek így tehát valamelyest megkönnyítették a helyzetét. A piros-fehérek nagyszerűen kapták el a rajtot, a bajnokságban 5 fordulót követően 10 egységgel az élmezőnyben tanyáznak, sorozatban három sikert könyvelhettek el Friday-ék. Az El-ben a 4. selejtezőkörben a szerb Vojvodina került Vlaarékkal szembe: idegenben 3-0-ra nyertek a hollandok, így a visszavágón az AFAS Stadionban már elegendő volt a 0-0 is a továbbjutáshoz. A gárda a 4-2-3-1-es felállást alkalmazza, amely támadásban villámgyorsan alakul át 4-3-3-as hadrenddé. Az iráni Jahanbakhsh nagy formát mutat, a legutóbbi három bajnokin egyaránt betalált a jobbszélső. A keretben egy belső védő sérült, ő nem léphet pályára ma este.

A Dundalk kis híján csodát tett, az ír bajnok majdnem a BL-főtáblára jutott. Nikolicsék állták az útjukat az utolsó körben, de addig hatalmas meglepetéseket okoztak a fekete-fehérek. Az izlandi FH után a fehérorosz BATE ellen is továbbléptek Stephen Kenny fiai. A bajnokságban is turbó üzemmódba kapcsoltak Mc. Millanék, a remeklés elsősorban a stabil védekezésnek köszönhető: 24 fellépésen mindössze 15-ször kapitulált a hátsó alakzat. Az első El-főtáblás mérkőzésére készülő alakulatnál egy jobb bekk sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1114201AZ Alkmaar és 4.5 gól alatt1.55

Minden tiszteletünk a Dundalké, ám ma nem gondoljuk, hogy pontot tudnának szerezni a jó passzban lévő Alkmaar otthonában. Viszont összeomlást sem várunk, így az 1-es és -4.5-ös opció mellett tettük le a voksunkat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!