<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Csinos orosz és izlandi oddsok

A Zenit meggyőző játékát várjuk Szentpéterváron a gyengén rajtoló Rubin ellen, az izlandi élvonalban pedig a Breidablik már a félidőben vezetve győzhet.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

33277. Zenit - Rubin Kazany (0-1), 1 (2.25) – orosz bajnokság, 18:30

Három-három győzelemmel és döntetlennel futott ki az idénynek a Zenit, a legutóbbi négy bajnokija közül hármat megnyert, a második helyen álló CSZKA ellen remizett. A Kazany sokkal gyengébb, 1-3-2-es mérleget tud felmutatni. A szentpéterváriak csütörtökön izgalmas meccsen debütáltak az Európa-liga főtábláján: a 76. percben még 3-0-ra égtek a Maccabi Teal-Aviv otthonában, ám a hajrá meglehetősen jól sikerült, így 4-3-ra diadalmaskodtak. Ezt megelőzően ötöt, illetve hármat lőtt a Zenit, a támadósor tehát igencsak rendben van.

Danny nem lesz hétfőn, Satov játéka pedig kérdéses, míg a Rubin Kuzminra nem számíthat. A Zenit veretlen az orosz bajnokságban a legutóbbi 15 hazai meccsén, és a kazanyiak ellen jól focizik az utóbbi időben, a múlt évadban például 3-1-re és 4-2-re nyert. Úgy véljék, legalább két góllal hétfő este is jobbak lehetnek Kokorinék.

40010. Breidablik – ÍBV, félidő 1, vége 1 (2.15) – izlandi bajnokság, 18:45

Lassan a bajnokság feléhez érnek Izlandon, és csöppet sem meglepetés, hogy a Breidablik csaknem kétszer annyi pontot gyűjtött hétfő esti riválisánál. Így volt ez az előző idény végén is, amikor a házigazda a második, míg a vendégcsapat a tizedik helyen végzett. A Breidablik hetek óta nagyszerű formában futballozik, a legutóbbi öt meccs közül hármat megnyert, kettőn döntetlenre végzett, otthon nyerte az utóbbi két találkozóját.

A rivális IB Vestmannaeyjarról kevesebb jó mondható el: az 5-3-11-es mutató gyenge szereplésről árulkodik. Idegenben három siker és hat kudarc a mérleg, a legutóbbi öt találkozó közül négyet elveszített az ÍBV. Noha a most futó idényben háromszor is vendégsikert hozott a párharc, a forma alapján úgy véljük, a sorminta megváltozik, és otthon tartja a pontokat a Breidablik – méghozzá úgy, hogy már a szünetben is vezet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!