<>

 
 
 
A Szentpétervár a nyáron gyengült, mégis meglepte a Besiktast a férfi kosárlabda Európa Kupában. Most otthon nyerhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Legjobbjai nélkül érkezik a Besiktas

A Szentpétervár a nyáron gyengült, mégis meglepte a Besiktast a férfi kosárlabda Európa Kupában. Most otthon nyerhet.
Férfi kosárlabda Európa Kupa, H-csoport, 6. forduló
Szentpétervár-Besiktas
szerda 17:00 óra

A 4. fogadja az éllovast a H-csoportban. A Szentpétervár a nyáron gyengült, több kulcsemberét elveszítette. Ennek megfelelően módosultak az új idényre a kitűzött célok, és nem úgy tűnt, hogy igazán versenyképes lesz a nemzetközi porondon. A bajnokságban 18 forduló alatt 7 vereséggel a harmadik, míg az Európa Kupában 2-3-as mérleggel egyelőre a várakozásokat igazolja: két szoros és egy sima találkozón kaptak ki, legutóbb hazai pályán simán verték az utolsót. Ennek tudatában fogadták szét ellene az első mérkőzésen a minőségben jobb Besiktast, de az oroszok masszív ellenfélnek bizonyultak és egészen meggyőző sikert arattak idegenben 5-ös oddsért.

Szpartak Szentpétervár-Besiktas, 1 (1.62) - Betclic

A törökök minőségben magasabb szintet képviselnek és a nyitókör meglepő veresége óta négy győzelmet szerezve igazolják az erejüket. Ettől függetlenül idegenben a csoport utolsó két helyezettje ellen éppen-éppen nyertek, alig egy és két ponttal. A bajnokságban eddig borzasztóan teljesítenek, csak a 11. helyen szerénykednek, hat kör alatt négy vereséggel, vendégként mind a három eddig találkozójukat elbukva. Ehhez járul hozzá, hogy három komolyabb hiányzóval is kell, hogy számoljanak, közülük kettő a keret legjobbja: Doron Perkins, Muratcan Güler és Ryan Broekhoff.

A Szentpétervár az első mérkőzésből építkezhet, ezen felül arra is számíthat, hogy a Besiktas két legjobbja nélkül képtelen lesz a valós tudása szerint játszani. Ezen felül kijelenthető, hogy valami nem stimmel idegenben, hiszen szoros győzelmek mellett a bajnokikon nyeretlen. Az odds esik, szerintünk 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!