<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Irány a La Liga és a Serie A!

A spanyol és az olasz élvonalban is rendeznek 1-1 bajnoki összecsapást hétfő este, és mindkettőre találtunk egy remekül fizető ötletet.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

14343. Palermo - Torino, mindkét csapat szerez gólt (1.80) - olasz bajnokság, 20:45

Az évek óta erős középcsapatként teljesítő Torino 11, míg az előző idényben a kiesést épphogy megúszó Palermo 6 ponttal várja a hétfő esti összecsapást. A házigazda mindössze egyetlen győzelmet aratott, az Atalanta otthonában nyertek 1-0 arányban, otthon viszont még pontot sem szereztek, ráadásul a 0-5-ös hazai gólkülönbség is meglehetősen gyászos. Hiányzókból sem lesz hiány, így eltiltott lesz Gazzi, de a Posavec-Guiliano-Embalo-Bentivegna négyes sem lehet ott hétfő este a pályán sérülés miatt.

A Torino oldalán ezúttal is elvárás, hogy a legjobb 8-ban végezzen és ehhez a bajnoki rajt adott is, a legutóbbi 4 fordulóban nem talált legyőzőre, zsinórban két bajnoki sikernél jár. Ezek mindenképp jó előjelek, pláne hogy ezt a két sikert a Fiorentina-Roma kettős ellen érték el - igaz mindezt hazai környezetben. Molinaro és Obi hagyja ki a hétfő esti meccset sérülés miatt. A Palermo előbb-utóbb életjelet mutat magáról majd hazai környezetben is, ez pedig a vendégként mindössze 0-1-2 sort magáénak tudó Torino ellen össze is jöhet egy gól formájában. A mindkét fél betalál opció jól fizet, egy próbát mindenképp megér, pláne elnézve a két együttes legutóbbi 4 közös meccsét.

18832. Eibar - Osasuna, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - spanyol bajnokság, 20:45

A spanyol élvonal hétfő esti derbijén a mindössze 3 pontos Osasuna a 11 ponttal rendelkező Eibar otthonába látogat. Az Osasuna újoncként egyelőre nem tudja felvenni az élvonal ritmusát, mindhárom pontját döntetlen meccseknek köszönheti, vendégként a Malaga otthonában sikerült pontot szerezniük. A góllövéssel nincs gond még idegenben sem, de a védelem sebezhetősége miatt vélhetően a kiesés ellen küzd majd a szezon során. Az Eibar erejéhez képest jól kezdett, 11 pontjából hetet szerzett meg saját közönsége előtt, ahol egyelőre még veretlen, a Sociedad-Sevilla-Valencia hármas járt nála eddig. A védelem stabil, így a támadósornak nem kell ontania a gólokat, amire egyébként nem is igazán lenne képes ez a keret. Várunk gólokat ezen a hétfő esti meccsen, de az Eibar végett csak korlátozott mértékben: kettőig eljuthatnak a felek, de három fölé jó eséllyel nem jutnak majd.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!