<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 4 tipp, 6.47-es odds

Szerda este továbbra is a BL-é a főszerep, így hoztunk ötletet a PSG, a Rosztov és a Napoli derbijére is. Emellett az antwerpeni férfi tenisztornán is van egy meglátásunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

40128. A. Seppi - R. Haase, 1 (1.80) - tenisz, Antwerpen férfi egyes, 16:30

Túl vagyunk az első fordulón a Belgiumban zajló férfi ATP tornán, Antwerpenben. A kemény borítású fedett pályán most egy olasz és egy holland meccsét választottuk ki. Andreas Seppi manapság már korából is adódóan kevesebbet versenyez, sérülések is hátráltatták,most viszont úgy néz ki rendben van. Az első körben egy kifejezetten kellemetlen, balkezes, és erőteniszt játszó Delbonist intézte el három játszmában, ami biztató. Haase inkább a szerváira, és a röptejátékra épít, ám kiugró eredménye még nem volt idén. Bár tegyük gyorsan hozzá, Seppinek sem, viszont ha az egymás elleni mérlegüket nézve, magasan az olasz vezet. Öt győzelem mellett mindössze egyetlen vereséget szenvedett Haasetól, így úgy gondoljuk,meglehet a hatodik is, és tovább menetelhet a belgiumi tornán.

13028. Paris SG – Basel, 1 és 4.5 gól alatt (1.60) – Bajnokok Ligája, 20:45

Az évadbeli első hazai BL-meccsét nem tudta megnyerni a PSG (az Arsenal vitt el egy pontot), majd Bulgáriában javított, így két kör után az élen áll az A-csoportban. A Basel ugyanakkor utolsó, miután a Ludogorec elleni hazai 1-1-et követően 2-0-ra kikapott Londonban. Emery edző csapata 6-1-2-es mutatóval a második helyen áll a francia bajnokságban, a formája jó, hiszen 2-0-ra és 2-1-re diadalmaskodott az utóbbi hetekben. Problémát legfeljebb az jelenthet, ha Pastore mellett mások sem állhatnak rendelkezésre, a hírek szerint Aurier, Di María, Kurzawa, Maxwell és Motta szereplése is kérdéses.

A Basel uralja a svájci bajnokságot (10-1-0), de az európai porondon könnyen visszaüthet, hogy nincs valódi ellenfele. A BL és különösen a PSG pedig más kávéház, Cavaniék számára kötelező a siker. K. O.-t ugyanakkor nem várunk, tudniillik a párizsiak egyedül a Caent ütötték ki (6-0) az elmúlt hetekben. A Basel különben sem könnyen legyőzhető rivális…

12746. Napoli - Besiktas, 2.5 gól felett (1.55) - Bajnokok Ligája, 20:45

A B-csoportban a Napoli száz százalékos, miután nyert Kijevben és legyőzte otthon a Benficát. A déliek viszont nincsenek jó formában, mert előbb Bergamóban (Atalanta, 1–0), majd hazai pályán a Rómától is kikaptak (1–3). Legjobb csatéruk, Milik tübb hónapra lesérült, így Maurizio Sarri vezetőedzőnek gyorsan ki kell találnia valamit a lengyel pótlására.

A Besiktas két döntetlent játszott eddig a BL-ben: Lisszabonban nagy dolognak számít ikszelni, viszont Isztambulban azért illett volna behúzni a három pontot az ukránok ellen. A fekete-fehérek jó formát mutatnak, az utolsó két bajnokijukon nyerni tudtak. A Nápoly jelenleg elől és hátul is gólképes, ez a tulajdonságuk ma is érvényesülhet.

13426. Rosztov - Atlético Madrid, 2 és 4.5 gól alatt (1.45) - Bajnokok Ligája, 20:45

A D-csoportban rendezik a mérkőzést, a másik két együttes a kvartettben a Bayern München és a PSV Eindhoven. Az orosz gárda meglepetésre jutott a főtáblára: az Ajaxot leiskolázták a sárga-kékek. Az első körben az Allianzban könnyen megadták magukat (Bayern, 5–0), ám utána a hollandok ellen sikerült pontot szerezniük (2–2). A bajnokságban hullámzóan teljesítenek, a közelmúltban előbb otthon verték a CSZKA-t, majd viszont kikaptak a Szpartak Moszkvánál. Az Atlético két 1–0-ás sikert aratott eddig a csoportkörben, előbb Eindhovennben, majd a Vicente Calderónban diadalmaskodott a bajorok felett. A La Ligát vezetik Gameiróék, szombaton 7–1-re végezték ki a Granadát. Simeone csapata egyértelműen esélyes a győzelemre, de most nem várható a spanyoloktól gólparádé. Győznek, de nem lesz öt gól.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!