<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ez a nyerő tipp a Celtic szerdai BL-meccsén

A Celtic hatalmas meglepetésre pontot szerzett a City ellen, ráadásul 3 gólt is lőtt, mindenképp gólt várunk tőlük a németek ellen is.
Bajnokok Ligája
Celtic - Mönchengladbach
Szerda, 20:45 óra

A skót bajnok magabiztosan vezeti a bajnokságot, őrzi veretlenségét, a Celtic Parkban eddig mind a négy meccsét megnyerte, gólkülönbsége 17-3. Brendan Rodgers jó formában örvend, legutóbb a Motherwellt fektette két vállra (2-0). A BL-ben a Camp Nouban elszenvedett súlyos vereség után megszorongatta a Manchester Cityt, és végül mrgérdemelten szerzett pontot a halványkékektől (3-3). A keret ma nem lesz teljes, két bekk, Boyata és Lustig bajlódik sérüléssel. Elől Moussa Dembele igencsak elkapta a fonalat, sorozatban termeli a gólokat, de Scott Sinclairre sem lehet panasz, a szélső is veszélyesen futballozik.

A Borussia Mönchengladbach csak a középmezőnyben szerepel a Bundesligában, otthon erős, de vendégként gyámoltalan. André Schubert alakulata nincs jó passzban, a BL-ben kikapott a Barcától, majd nagyon simán megadta magát a Schalkénak, a hétvégén pedig saját közönsége előtt nem bírt a Hamburggal - több mint egy órát emberelőnyben futballozva. Az elitligában az említett vereség előtt (Barcelona 1-2) Manchesterben sem jött össze a pontszerzés, Nolitóék nagyon sima verést mértek Stindlékre (4-0). A visszaesésre egyfajta magyarázat lehet, hogy sok a sérült a zöld-feketéknél, Raffael, Strobl, Doucoure, Alvaro Dominguez és Moritz Nicolas egyaránt kihagyja a mai csatát is.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

12577HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.45

A Celtic otthon bárkire veszélyes tud lenni, ezt a City ellen bebizonyították a katolikusok. Viszont a Gladbachot sem szabad leírni, egy gólra bárhol jól lehetnek. A támadósorok erősek, a védelmek viszont hajlamosak a hibára. Éppen ezért mi másban is gondolkodhatnánk e mérkőzéssel kapcsolatban, mint sem gólokban? Igen, szerintünk mindkét fél betalál majd, és akár három találat is összejöhet!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!