<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Otthon még veretlen, a kupában is győzhet

A Freiburg a Bundesligában saját közönsége előtt 4 meccsből négyet megnyert, nem hisszük, hogy a kupában meg tudná őket állítani a Sandhausen csapata.
Német Kupa
Freiburg - Sandhausen
Kedd, 18:30 óra

A Freiburg eddig totálisan Janus-arcú az idei szezonban. 8 fordulót követően 12 pontja van, hazai környezetben mindenkit kivégzett, idegenben ugyanakkor eddig csak a szimpatikus vesztes szerepe jutott neki. Christian Streich vezetőedző együttese a fent említett tények miatt igencsak szeszélyes formát mutat, az Augsburgot szombaton legyőzték a piros-feketék, előtte viszont pont nélkül maradtak a Hoffenheim vendégeként. A keretben csak egy belső védő sérült, rajta kívül teljes a csapat. A kupát komolyan veszik a freiburgiak, ennek megfelelően erős kezdővel vágnak neki a találkozónak. Az előző körben a Babelsberg vendégeként győztek 4-0-ra Buluték.

A Sandhausen középcsapat a Bundesliga II-ben, mellette szól jó formája - immáron öt mérkőzés óta nem talált legyőzőre. Idegenben ugyanakkor nem megy a fekete-fehéreknek, két iksz mellett kétszer zakózott Kenan Kocak legénysége. A kupában a Paderborn otthonában nyertek Kisterék. A keretben viszont lesznek fontos hiányzók. Egy bekk eltiltott lesz, a középpályán pedig négyen is kidőltek, rajtuk kívül pedig még egy szélső sem áll rendelkezésre. Azért ez így tekintélyes lista már...

04664. Freiburg - Sandhausen, 1 (1.55) - Tippmix

A Freiburg otthonában félelmetes, tavaly, amikor még "osztálytársak" voltak a Bundsliga II-ben, a piros-feketék oda-vissza verték a Sandhausent. Ma is nyer a házigazda. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!