<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Három ütős tipp, 15.11-es odds

Olaszországban, Spanyolországban és Angliában vadászunk ezúttal nagyobb oddsokra: 2.95-ös, 2.50-es és 2.05-ös szorzókkal kaszálnánk nagyot.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16589. Albinoleffe - Südtirol, X (2.95) - olasz harmadosztály, 20:30

Az olasz harmadosztály B-csoportjában találkozik egymással a két gárda a 11. forduló során. Egyik oldalon sem lehet komoly panasz a formára, hiszen a házigazda 3, míg a Südtirol két forduló óta veretlen. Mindössze 3 pont választja el egymástól a két gárdát a tabellán, a Südtirol viszont az eddig látottak alapján a kieső zónától fog majd menekülni, míg az Albinoleffe talán odaérhet majd a legjobb 10-be a végelszámoláskor. A vendégek idegenben még nyeretlenek, viszont rendre szoros meccseket játszik, míg az Albinoleffe saját közönsége előtt 2-2-1 mérleget hozott össze eddig. Eddig mindketten 4-4 alkalommal osztozkodtak a pontokon az eddigi 10 fordulóban. Kiélezett és szoros csatára számítunk és nem lepődnénk meg rajta, ha végül döntetlen eredményt hozna a 90 perc.

22407. Deportivo - Valencia, 2 (2.50) - spanyol bajnokság, 20:45

A La Coruna-i együttes nyolc pontjával a kiesőzónában várta a tizedik fordulót. A kék-fehérek otthon eddig kétszer ünnepelhettek győzelmet, kétszer viszont pont nélkül maradtak. A formájuk nem jó, az utolsó két idegenbeli meccsen nagyon kikaptak - viszont a Barcánál és Vígóban jártak. A Valencia a rossz rajt után edzőt váltott, Prandelli, a korábbi firenzei tréner, majd olasz szövetségi kapitány ült le a "Denevérek" kispadjára. A kilenc pontos csapat idegenben nem veszélytelen, 2-0-2 a statisztikája. A Barcelónától ugyan kikaptak legutóbb a Mestallában, de összességében jól focizott a fehér-fekete társaság. Ma győzelmi esélyekkel lépnek pályára.

10911. Stoke - Swansea, 1 (2.05) - angol bajnokság, 21:00

A Premier League-ben két alsóházi csapat találkozója maradt a mai napra. A házigazda rosszul kezdte a bajnokságot, október közepéig nyeretlenek voltak, azóta azonban két sikert könyvelhettek el. Előbb a Sunderlandet verték odahaza, majd Hullban is nyerni tudtak. Ezeken a mérkőzéseken nem kaptak gólt Joe Allenék, ez korábban nem fordult elő a piros-feketékkel. A játéknap előtt a 16. helyen álltak 9 ponttal, 1-1-2-es hazai statisztikával.

A Swansea megnyerte az első meccsét (Burnley, 0–1), azóta viszont nem győztek a walesiek. Kétszer döntetleneztek, hatszor kikaptak, így öt pontjukkal lecsúsztak az utolsó előtti helyre. Idegenben az említett sikeren kívül háromszor kikaptak. A legutóbbi fordulóban legalább egy iksz összejött, akkor a Watforddal nem bírtak Sigurdssonék. A hazai keretet erősebbnek érezzük, és a forma is a Stoke mellett szól.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!