<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Mi jöhet a tavalyi 5-0 után? Szerintünk ez!

Újabb rangadóra került sor szombat este az olasz élvonalban, hiszen a Napoli és a Lazio személyében két remekül teljesítő csapat harcol a pontokért Nápolyban.
Olasz bajnokság
Napoli - Lazio
Szombat, 20:45 óra

Egyik együttes teljesítményére sem lehet különösebb panasz 11 forduló elteltével, hiszen a Napoli 20, míg a Lazio 21 ponttal áll az élbolyban meglehetősen közel a dobogóhoz, de máris lemaradva a címvédő és éllovas Juvétól. A Napoli oldalán volt egy kisebb hullámvölgy, amelyből még nem sikerült teljesen kimásznia: kikapott otthon a BL-ben a Besiktas csapatától, a bajnokságban pedig az Atalanta-Roma-Juventus hármas is megszerezte előle mindhárom pontot. A nápolyi támadójátékon azért érződik Higuaín kiválása még akkor is, ha az Insigne-Callejón-Hamsík hármas is gólerős, nem beszélve jelenleg sérültlistán lévő Milikről. A védelem sebezhető, az utóbbi hetekben csak az Empoli nem vette be a kapujukat.

A Lazio parádés formát mutat, immáron 6 kör óta veretlen és ezzel ott is van a legjobb hatban. Az is igaz viszont, hogy ez idő alatt nem találkozott igazán komoly riválissal: a Sassuolo, a Cagliari, a Torino, a Bologna, az Udinese és az Empoli voltak az ellenfelek. Sokat elmond a védelem formájáról az a tény, hogy a legutóbbi 5 forduló mindegyikében szedett be gólokat, de a támadósor Immobile vezetésével képes volt ezt ellensúlyozni. A sérültek közt szerepel de Vrij, Lukaku és Bastos is, de az elmúlt meccseken nélkülük is sikerült eredményesen szerepelni.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

22882HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.55

A közös múlt mindenképp a Napoli mellett szól, hiszen az előző szezonban oda-vissza nyerni tudott a nápolyi együttes, ebben a felállásban ráadásul kiütéssel (5-0), ráadásul ezeken a meccseken gólt sem kaptak. Az viszont vitathatatlan, hogy ez most egy jobb formában lévő Lazio, a Napoli pedig még mindig nem mászott ki a gödörből, és most nincs az a Higuaín sem, aki azokon a meccseken összesen három gólt lőtt. A Lazio kihasználhatja a Napoli gyengébb formáját és BL-terhelését, így a vendégeket (pláne formájukat elnézve) jónak érezzük legalább egy gólra, ugyanakkor azt is nehezen tudjuk elképzelni, hogy a Hamsík-Callejón-Insigne hármas által vezetett nápolyi támadósor ne legyen eredményes a 90 perc során.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!