<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Erre fogadj a pénteki olasz rangadón

Péntek este kezdetét veszi az olasz élvonal 15. fordulója, amely máris egy rangadót tartogat számunkra, hiszen az Inter a Napoli vendégeként lép pályára.
Olasz bajnokság
Napoli - Internazionale
Péntek, 20:45 óra

A Napoli jelenleg a tabella 7. helyén áll 25 pontjával. A szezont ugyan remekül kezdte a gárda, hiszen az első 6 fordulóban nem szenvedett vereséget, minden jel arra utalt, hogy kiheverte Higuaín távozását. Ezt követően azonban jött három vereség, melyből kettő rangadó volt: a Roma és a Juventus is megszerezte ellenük mindhárom pontot. Döntetlenekkel is sok pontot szór el az együttes, a legutóbbi három körben kétszer remizett, amely a Lazio ellen még akár meg is magyarázható, a Sassuolo gárdáját azonban illett volna Nápolyban megverni. A BL-ben is talpon van még az együttes, azonban ott sem tudott nyerni a legutóbbi három csoportmeccsén, így az utolsó kör dönt majd a továbbjutás kérdéséről. Milik személyében egy fontos támadó sérült, a többiek azonban ott lehetnek az Inter elleni rangadón.

A milánói csapat is csak a középmezőnyben tanyázik 14 kör után, jelenleg 21 pont szerepel a neve mellett. A szezont az Ajaxtól távozó Frank de Boer vezetésével kezdték meg, azonban a vezetőség hamar ráunt a rossz eredményekre, és immáron Pioli vezeti a kék-feketéket. A bemutatkozása nem sikerült rosszul, hiszen a Milan "vendégeként" 2-2-es döntetlent értek el, legutóbb pedig rangadót nyertek a Fiorentina ellen egy gólzáporos meccsen (4-2). Icardi már 12 gólnál jár, egyértelműen köré épül a támadójáték. Az Európa-ligában volt érdekelt a csapat, de ez már nyugodtan múlt időben mondható, hiszen nincs már esélye továbbjutni a csoportból, valószínűleg ezt a legkevésbé sem bánja a vezetőség. Nincs rossz formában az együttes, a legutóbbi 5 bajnoki körből 3-1-1 sorral jött ki, vendégként viszont még mindig csak 2-1-4 mérleg áll a neve mellett, a legutóbbi 4 idegenbeli meccsén nem tudott nyerni (Milan, Sampdoria, Atalanta, Roma). Hiányzók vannak: Medel (10/0) a középpályán, Santon (10/0) pedig a védelemben bevethetetlen, de Palacio (4/0) és Eloge (0/0) játéka is kérdéses, ők azonban pótolhatóak.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

18889HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.55

Bár mindketten csak a középmezőnyben tanyáznak, egyik oldalon sem lehet panasz igazán a formára, csak 1-1 vereséget számlálnak az utóbbi időben. A Napoli oldalán viszont fájóak a döntetlenekkel elszórt pontok, az utóbbi időben védekezésben nem túl stabil a gárda, így a legutóbbi 4 találkozójának mindegyikén kapott gólt. Az Inter oldalán is hasonlóak fogalmazhatóak meg, a legutóbbi 5 bajnokiból négyszer kaptak gólt (csak az újonc Crotone ellen nem), és csak a Sampdoria otthonában voltak gólképtelenek. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Napolinak fél szemmel már a sorsdöntő, Benfica elleni idegenbeli BL-meccsre is fókuszálnia kell, amelyet majd jövő hét kedden rendeznek. A házigazdáknál és a vendégeknél is vannak olyan nevek, akik bármikor képesek villanni, így a gólváltás jó opciónak tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!