<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: négyszeres szorzó három focimeccsel

Eseménydús szombat elé nézünk, és mi több napszakra is hozunk ötleteket. A Premier League rangadója könnyen gólváltással érhet véget, aztán irány az NB I, és fogadunk a Juve meccsére is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

12683. Manchester City – Chelsea, mindkét csapat szerez gólt (1.60) – angol bajnokság, 13:30

Minden várakozást felülmúlóan összeállt a Chelsea, amely úgy áll a Premier League-tabella élén, hogy megnyerte a legutóbbi hét (!) bajnoki meccsét. A City az évad elején hozott össze csaknem hasonló győzelmi sorozatot, és ugyancsak remekül áll: a 9-3-1-es mérleg a harmadik helyhez elég. A Guardiola-együttes egyedül a Tottenhemtől szenvedett vereséget, a formája jó, hiszen a legutóbbi hat bajnoki találkozóján nem szenvedett vereséget. Hazai oldalon Sterling és Delph játéka kérdéses, Kompany bizonyosan nem szerepelhet, míg a Chelsea Terryt kénytelen mellőzni.

Ami a gólokat illeti, mindkét együttes 29-szer volt eredményes 13 bajnokin, a Manchester City és a Chelsea egyaránt csak egyszer nem vette be az ellenfél kapuját. Lehet fantázia a döntetlenben is, hiszen Agüeróék hármas X-es sorozatban vannak odahaza, mint ahogy a +2.5-es opcióban is látunk értéket. Mi a gólváltásra voksolunk, már csak azért is, mert mindkét alakulat remekül teljesít, ráadásul itt is, ott is klasszisok egész sora bevethető. Itt Silva, De Bruyne, Fernandinho, Gündogan és Agüero, ott Costa, Hazard, Pedro, Kanté és Moses – úgy véljük, Bravo és Courtois sem ússza meg kapott gól nélkül…

32558. Gyirmót - Honvéd, 2.5 gól alatt (1.60) - magyar bajnokság, 15:30

A győri együttes újonc az idei NB I-es kiírásban, és eddig csak fellángolásai voltak Urbányi István csapatának. A sárga-kékek 13 ponttal az utolsó helyen állnak, otthon a legrosszabb statisztikával: két siker mellett egyszer döntetleneztek, ötször pedig kikaptak. Nyolc meccsen négy gólt rúgtak és tízet kaptak. A formájuk rossz, hatszor kaptak ki sorozatban a bajnokságban, a kupában azonban nyertek. A Honvéd 28 ponttal a negyedik, közvetlenül ott tanyázik a dobogósok mögött. Marco Rossi csapata jó formában van, utolsó négy bajnokijából hármat megnyert, egyet adott ikszre. Az elmúlt hét végén a Vasas verte remek hajrával (2–1). Idegenben 3-2-3-as statisztikát hozott eddig össze, 11 rúgott góljára tizet kaptak a piros-feketék. A vendégek egy pontra feltétlenül jók lehetnek, de sok találat ezen a kilencven percen em várható. Óvatos játék, kevés találat, várhatóan vendégsikerrel.

18992. Juventus - Atalanta, 1 és 4.5 gól alatt (1.65) - olasz bajnokság, 20:45

A címvédő és listavezető Juve ezúttal a meglepően jól teljesítő Atalantát látja vendégül Torinóban. A házigazda Allegri vezetésével újabb bajnoki címre pályázik, és ehhez jó úton is halad, bármi is történik ezen a meccsen, a következő fordulót is az élről várhatja majd a társaság. Vesztes meccsről érkezik erre a derbire, hiszen Genovában csúnyán megégtek (1-3) legutóbb, ez volt szezonbeli 3. veresége a zebráknak. Otthon továbbra is makulátlan a mérleg (7-0-0), igaz a Napoli csapatán kívül igazán komoly ellenfél még nem járt nála. Az Atalanta erőn felül menetel, szeptember 21. óta nem kapott ki bajnoki meccsen, azóta 8-1-0 sort hoztak össze a pontvadászatban, ráadásul a kupában is továbbléptek a Pescara ellen (3-0). Érdekesség, hogy vendégként a mezőny legjobbjai 4-1-2 mérlegükkel, a legutóbbi 3 idegenbeli derbijüket zsinórban behúzták. A védelem a meccsenkénti 1 kapott gólos átlaggal erősnek mondható, támadásban pedig a Kessie-Kurtic kettős viszi hátán a gárdát.

A Juvéra vár majd még egy BL-meccs is, amely a csoportelsőségről dönt, de jó eséllyel a Dinamo Zagreb legyűrése nem okoz majd gondot Torinóban. Sérültekkel is számolnia kell Allegri mesternek, így Higuaín, Pjaca, Dybala, Bonucci, Barzagli és Alves sem bevethető. Az Atalanta lendülete előbb-utóbb megtörik, és könnyen lehet, hogy ez szombat este következik be. A hazai hiányzólista miatt egy szoros meccsre jó lehet a gárda, de szerintünk a Juve gyűjti be mindhárom pontot, egy 5 gól alatti meccsen (a legutóbbi 5 közös meccs mindegyikét megnyerték a zebrák, és egyszer sem született 4-nél több gól).

 
 
  • 1potrien112016december03.08:35ÚjVálasz

    Juve mindkettő lő gólt,1,90,annyira adja magát ki nem hagynám.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!