<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Ezt a két szombati tippet ne hagyd ki!

A bajnokságban döcög a Leverkusen szekere, a BL-ben viszont már továbbjutottak. Hazai porondon az idegenben sebezhető Freiburg ellen javíthatnak.
Német bajnokság
Leverkusen - Freiburg
Szombat, 15:30 óra

Kisebb válságba került a gyógyszergyári együttes az elmúlt hetekben. A Lipcsétől otthon, a Bayerntől idegenben szenvedtek vereséget Roger Schmidt fiai - azért elnézve a tabellát, olyan nagy szégyenkezni valójuk nincs a piros-feketéknek. Közben viszont szépen továbbjutottak Kamplék a BL-ben, így az utolsó játéknap eredményétől függetlenül már biztosan az elitligában folytatják tavasszal Tahék. A társaság 16 egységgel a 10. helyről várhatja a folytatást. A gárda ötletes, jó futball ad elő, ám nagyon sok gólt kap: 12 fellépésükön már 20-szor kellett újra kezdeniük. Az over/under statisztikájuk 10/2. A BayArénában 3-1-2-es a mérlegük, a Leipzig mellett a Hoffenheim tudott nála nyerni. A keretben Mehmedi és Bellarabi sérült, tehát az előrejátékban ügyes focisták maradnak ki a keretből.

A Freiburg 15 pontig jutott, így egy hellyel tanyázik mai riválisa mögött. Még nem remizett az újonc (5-0-7), idegenben pedig csak egyszer nyertek Christian Streich fiai (Brémában 1-2-re). A freiburgiak rossz szériát futnak, három bajnokit buktak el úgy, hogy közben 11-szer kapitulált a védelmük. Legutóbb a Lipcse nyert náluk könnyedén (1-4). A szakvezető a 3-5-2-es felálláshoz ragaszkodik, amely azért idegenben inkább hasonlít az 5-3-2-re - persze, ettől függetlenül kijelenthetjük, hogy a piros-feketék nem az a bunkerfocit játsszó alakulat, Petersenék felvállalják a nyílt futballt. A keretben a házi gólkirály, Maximilian Philipp sérült, rajta kívül még két bekk és két középpályás is kénytelen kihagyni az ütközetet. Egy jobboldali védekező középpályás eltiltását tölti ma.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

15340VTöbb, mint 2.5 gól1.50
1545404Leverkusen és 2.5 gól felett2.00

A mérkőzés esélyese a házigazda, szerintünk nyer is a Leverkusen, de a gólokban biztosabbak vagyunk. Három találattal, no és nem mellékesen hazai sikerrel kalkulálunk...

 
 
  • 1potrien112016december03.08:29ÚjVálasz

    Ez jó tipp,a Freiburg is támadni tud csak,sok gól lesz.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!