<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ezt várjuk a Real-Dortmund BL-derbitől

Érdekes csatával zárul a BL F-csoportja: a Real csapatának odahaza győznie kell az 1. hely megszerzése érdekében, az ellenfél pedig a gólerős Dortmund lesz.
Bajnokok Ligája
Real Madrid - Dortmund
Szerda, 20:45 óra

A madridiak jó formában várhatják az összecsapást: szombaton délután döntetlent értek el a királyiak a Camp Nouban, így megőrizték tekintélyes előnyüket a katalánokkal szemben. Zinedine Zidane vezetőedző alakulata a Bernabeuban félelmetesen teljesít, a BL-ben és a La Ligában egyaránt. Idegenben akadnak főként problémák, így a BL-ben nem tudott nyerni a Dortmund és a Legia otthonában sem. Ronaldóéknak a csoport megnyeréséhez győzniük kell, köszönhetően a varsói botlásnak (3-3). Kroos, Morata és Bale nélkül ez nem lesz egyszerű feladat.

A Dortmund a Bundesligában olykor-olykor hibázik, másfél hete kikaptak a sárga-feketék Frankfurtban, de szombaton már javítottak, a Gladbachot küldték haza 4-1-gyel. A támadósor félelmetes, öt BL-meccsen 19 találatot jegyeztek Reus-szék. A kapus Bürki mellett Bender és Götze sérült, a többiek jó eséllyel bevethetőek lesznek. Mivel a dortmundi Real elleni 2-2-es döntetlenen kívül nem hibáztak a vendégek, így számukra egy remi is ideális eredmény lenne a csoport megnyeréséhez.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

34436HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.45

A szerdai találkozó a támadások jegyében zajlik majd, ismerve a Dortmund és a Real játékát: szeptember végén 2-2 lett a végeredmény a Borussia pályaválasztásával. Ezúttal is a gólváltásban látjuk leginkább a fantáziát. Tippünk: mindkét fél betalál!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!