<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Győzelmi kényszerben lévő csapatra fogadunk

Az izraeli együttes gyenge passzban van, ám ha nyer, még továbbjuthat. Nem hagyja ki ezt az esélyt a tel-avivi brigád!
Európa-liga
Maccabi TA - Dundalk
Csütörtök, 19:00 óra

Nem élete formáját mutatja az izraeli alakulat. A sárga-kékek csoportjukban az utolsó helyen állnak 4 ponttal, a Dundalknak és az AZ-nek 5-5 van, a Zenit 15 egységgel már biztos befutó. A közel-keleti társaság csak a hollandokkal bírt el, és a remi is az Alkmaar ellen jött össze. Ma csak akkor juthatnak tovább Shota Arveladze fiai, ha ők nyernek, a németalföldiek viszont nem.

A Maccabi jól rajtolt a bajnokságban, de október közepére elfogyott a lendület. Még mindig a 2. helyen állnak Ben Haimék, de a Beer Shevával szemben már 10 pontos hátrányt szedtek össze. És csak nem jönnek az eredmények, november végén egy kiesőjelöltnél kikaptak, legutóbb otthon a sereghajtóval sem bírtak - közben pedig kiestek a kupából is. Kjartanssonékra ráférne egy siker, az minden bizonnyal feldobná a társaságot. A keret majdnem teljes lesz, csak egy belső védő nem áll a szakmai stáb rendelkezésére.

A Dundalk csodát tett azzal, hogy bejutott az EL-főtáblájára. Stephen Kenny ugyanakkor most nincsen könnyű helyzetben, hiszen a pontvadászat már több mint egy hónapja véget ért. Azóta az EL-ben kétszer kikaptak a piros-feketék, és nem mellékesen elbukták a kupadöntőt. A csoportban otthon épp az izraelieket verték meg Kilduffék, a pontot pedig az AZ-től csenték el egy hajrában elért találattal (1-1). A továbbjutás akkor jöhet össze az ír bajnoknak, ha ma nyer, a hollandok viszont nem. A kerete - európai viszonylatban - igencsak halovány, viszont a csapat egységes, a küzdőszellem irigylésre méltó, a védelem pedig stabil. Erre is alapozzuk tippünk egy részét... A bekkek közül egy alapember sérült, ma ő nem lesz bevethető.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

4297401Maccabi TA és 4.5 gól alatt1.65

A Maccabinak muszáj nyernie, és a Dundalk ellen várhatóan ki is jön a gödörből a társaság. Ugyanakkor gólfesztiválra nem érdemes számítani, mert a Dundalk stabil alakulat. Győz a házigazda, de kevés találatot hoz a kilencven perc. Tippünk így: 1-es és -4,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!