<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Meglepheti a Sevilla a tartalékos Realt?

Igaz rangadóra van kilátás a Spanyol Kupa nyolcaddöntőjében, hiszen az erősen tartalékos Real és a Sevilla mérkőzik meg egymással a továbbjutásért, és a vendégektől már Madridban is gólt várunk.
Spanyol Kupa
Real Madrid - Sevilla
Szerda, 21:15 óra

Zinedine Zidane együttese újabb trófeával gazdagodott 2016 végén: a királyiak megnyerték a klubcsapatok világbajnokságát. A madridiak némiképp takarékos üzemmódban futballoztak ugyan, de végül a hosszabbításban csak bedarálták japán riválisukat (Kashima 4-2). A La Ligában jól szerepelnek Ronaldóék, hárompontos előnnyel várhatják a folytatást, miközben egy meccsel kevesebbet játszottak a Barcánál. A szünet előtt az El Clasicón ikszeltek Ramosék, majd a Deport verték szenvedős kilencven percen (3-2). Otthon még veretlen, 6-2-0 a mérlege, de mind a nyolc mérkőzésen kaptak gólt Pepéék a Bernabeuban. A kupában a Cultural Leonesa nem okozott nagyobb fejtörést a fővárosiaknak, összesítésben 13-2-vel léptek tovább Benzemáék, ám a kiscsapat mindkét találkozón betalált. Az előző körben erőteljesen tartalékos összetételben küldte pályára együttesét a gall szakember, és ezúttal sem állhat össze a topcsapat.

Pepe és Lucas Vázquez vádli, Ramos térd, míg Mateo Kovacic bokasérüléssel bajlódik, Bale továbbra is sérült, a legfényesebb csillagot, Cristiano Ronaldót pedig pihenteti a szakmai stáb.

Jorge Sampaoli Sevillába csábítása jó döntésnek bizonyult. Az argentin szakemberrel jól megy a gárda, továbbjutott a BL-ben, és a bajnokságban is az előkelő 3. helyről várhatja a folytatást. Idegenben azért továbbra sem annyira meggyőzőek Viettóék, ám a tavalyi "vendégfóbiájukat" azért nagyjából leküzdöttek a fehér-pirosak. A téli szünet előtt gáláztak Yedderék a kupában, a bajnokságban pedig a Celtát és a Malagát intézték el magabiztosan. Nem utazhat el a mérkőzésre sérülés miatt Trémoulinas, Carrico és Escudero, tehát a védelemben lesznek hiányzók.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

11445HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.60

A mérkőzés esélyese - még Bale és Ronaldo nélkül is - a Real, ám a Sevillát egy gólra jónak tartjuk. Szerintünk a találatváltásban kellő érték rejlik, mi erre fogadunk...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!