<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: kosár, hoki és tenisz, 3.25-ös odds

A focikínálat meglehetősen szegényes csütörtökön, így más sportágak felé vesszük az irányt: kosár Euroligára, német hokira és férfi teniszre fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07256. B. Paire - Y. Bhambri, 1 (1.45) - tenisz, Chennai, férfi egyes, 14:00

Vannak, akik már a negyeddöntőnél tartanak Chennaiban, mások még a nyolcaddöntős mérkőzésüket vívják. Így tesz a francia Benoit Paire, és a kvalifikációból főtáblára jutott indiai, tehát hazai pályán játszó Yuki Bhambri. Sokkal több mérkőzés van Bhambri lábában, hiszen két selejtezős mérkőzésen is túl van már, míg Paire csak egy meccsnél tart az indiai versenyen. Trükkös, látványos, szép teniszt tud játszani Paire, és hatalmas ütőerővel rendelkezik. Érdekes mód a fonákja a legerősebb fegyvere,sokszor tenyeresről is kiáll fonákot ütni, annyira bízik ebben az ütésében. A világranglistán jelenleg a 47. helyen áll, stabilan TOP 50-es játékosról beszélünk, akinek ellenfele a 474. Több tapasztalat, jobb eredmények, cirka 400 hely különbség a ranglistán. Ennek meg kell látszania az eredményen is, és Paire sétálhat be a Chennai torna negyeddöntőjébe.

27271. Anadolu Efes - Galatasaray, hendikep -6.5 pont 1 (1.55) - férfi kosárlabda Euroliga, 18:30

Török párharcot hoz az Euroliga 2017-es évének első csatája. Az Anadolu 7-8 mérlegével még bőven versenyben van (már ami a továbbjutást illeti), formáján azonban mindenképp javítania kellene, hiszen legutóbbi 5 meccséből hármat elveszített ebben a sorozatban, ráadásul a bajnokságban is rangadót veszített a Fener otthonában. Sikereit elsősorban hatékony támadójátékának köszönheti, amely közel 83 pontot átlagol meccsenként az Euroligában, ehhez viszont sajnos szellős védekezés párosul. Brown és Hurtel mellett Honeycutt szerepe is nagy lesz majd a palán alatt, illetve a 40% feletti triplahatékonysággal álló Osman is hozzátehet majd a sikerhez.

A Galatasaray lassan elengedheti az Euroligát, és fókuszálhat a bajnokságra, hiszen 4-11 mérlegével nem sok esélye van már a továbblépésre. Legutóbbi 3 meccsét elveszítette, idegenben még nyeretlen, ráadásul szintén rangadót veszített a török élvonalban a Darussafaka ellen. Ehhez még hozzájön, hogy Thompson távozott a csapattól (érkezett helyette Fitipaldo). Lepattanók tekintetében nincs igazán ütős játékosa, ráadásul sérülések is nehezítik helyzetét. December végén fordított felállásban 10 pontos Anadolu-siker született. Ha az 55.2%-kal triplázó Daye-t sikerül kikapcsolni, akkor nem lehet kérdéses a magabiztos hazai győzelem.

01552. München - Iserlohn, 1 (1.40) - német jégkorongbajnokság, 19:30

Az éllovas fogadja az utolsó előtti helyen állót a német hokiliga 35. körében. A München előnye elolvadt, hiszen míg őket oda-vissza 2-1-re kikaptak a Köln csapatától, addig a Nürnberg nem hibázott, és 3 pontra megközelítette a müncheni gárdát. Ettől függetlenül pazar, amit ebben a szezonban produkál a házigazda mind támadásban, mind pedig védekezésben, a kölni pedig a legjobb védelem jelenleg a ligában, így kevésbé fájó a két meccsen lőtt két gól. Otthon mindössze háromszor kapott ki a gárda, emellett pedig a legkevesebb gólt kapta hazai meccseken.

Az Iserlohn esélyei még megvannak a rájátszásra, csupán két pontra van ettől az előző alapszakasz 3. helyezettje. Erre a szezonra összezuhant a gárda, támadójátékban közel sem tudja azt a szintet hozni, amely persze nagyrészt annak köszönhető, hogy sok gólerős játékos távozott nyáron. Egy 5 meccses nyeretlen szériát szakítottak meg legutóbbi bajnokijukon, a Straubing csapatát verték 3-2-re túlóra után. Ebben a szezonban kétszer találkozott a két fél, mindkétszer az a csapat nyert, amely hazai jégen játszott, ebben a felállásban 4-3-as müncheni siker született. Jobb a házigazda, és az Iserlohn jó ellenfél lehet ahhoz, hogy visszatérjen a nyerő útra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!