<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Angliában találtuk meg a nap tutiját

Nem áll megoldhatatlan feladat előtt az élvonalbeli Stoke az FA-kupa következő körében, hiszen szombat délután a másodosztályú Wolves látogat hozzá.
Angol FA-kupa
Stoke - Wolverhampton
Szombat, 16:00 óra

A Stoke a Premier League középcsapata, nem lesz gondja a kiesés elkerülésével, ugyanakkor az első hat közé sincs esélye odaférni. Mark Hughes menedzser alakulata egyelőre nem tud kitörni a szürkeségből, noha az előrejátékban kimondottan jó futballistái vannak. A rutinos Crouch szállítja mostanság a gólokat, de Arnautovics, Shaqiri, Bojan, Bony, Walters és Affelay is minőséget képvisel. A középpályán Joe Allen és Charlie Adam a két kulcsfigura. A 3-4-3-as felállást alkalmazza a gárda, tán ennek is köszönhető, hogy viszonylag sok gólt kap: 20 bajnokin 32-szer rezdült meg a piros-fehérek hálója.

A formájuk meglehetősen szeszélyes, egy nehéz, rossz sorozatot a minap megtörték a Watford legyőzésével (2-0). Rendszeresen rotálja a csapatát a menedzser, így például a hétközi bajnokin végig a padon ült Bojan, Shaqiri, és Imbula is csak csereként lépett pályára. A mai kupameccsen Diouf és Sobhi válogatott elfoglaltság, Ireland és Cameron pedig sérülés miatt nem lehet ott.

A Wolwerhampton csak a 16. helyen áll a Championshipben, a társulat már túl is van egy menedzser-váltáson - jelenleg Paul Lambert igyekszik életet lehelni a farkasokba, több, de inkább kevesebb sikerrel. Mert a play off már csak álom, a decemberi fellángolást szilveszterkor már ismét vereség követte, illetve legutóbb egy idegenbeli iksz. A keret sokkal többre nem is lenne hivatott, az elsőszámú center például az a Bödvarsson, akinek labdaügyességét annyira nem ismerhettük meg az Eb-n... Lesznek hiányzói is a narancssárga-feketéknek, egy belső bekk és egy jobbszélső sérült.

16454. Stoke - Wolverhampton, 1 (1.55) - Tippmix

A két alakulat között minőségi különbség van, és szerintünk ma ez a pályán is kijön. Nagyon nehezen tudnánk elképzelni, hogy a farkasok meglepjék a Stoke Cityt. Tippünk így masszív 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!