<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 olasz tipp, 4.2-es szorzó

Az olasz bajnokság felé vesszük az irányt vasárnap, ahonnan három meccset szemeltünk ki: a Lazio és a Sassuolo meccse mellett Nagy Ádámék torinói fellépésére fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

24084. Lazio - Crotone, 1 és 2.5 gól felett (1.70) - olasz bajnokság, 15:00

római együttes a negyedik helyről várta a 2017-es évet. A Lazio 34 pontos, a városi rivális, jelenleg második Romával szemben is csak négy pont a lemaradása. A kék-fehérek nagyon jó őszt futottak, otthon 6-1-2-es statisztikát produkáltak, a derbin veszítettek és a bajnoktól kaptak ki. 18 gólt termeltek az Olimpicóban. Az óévet rosszul zárta, simán kikapott az Internél 3–0-ra. A Crotone abszolút újonc a Serie A-ban, de egyelőre úgy néz ki a dolog, hogy jövőre megint csak a B ligában indulhat. 9 pontja van, idegenben egyszer döntetlenezett (Fiorentina, 1–1), nyolcszor pedig kikapott. A piros-kékek december közepén nyertek egy bajnokit, a Pescarát verték, de a téli szünet előtt megint kikaptak (Udinese, 2–0). A vendégek védelme gyenge, a meccsek hajráját nem bírják. Ma megint vereség vár az újoncra. és lesz összesen három gól.

24239. Sassuolo - Torino, 2.5 gól felett (1.65) - olasz bajnokság, 15:00

Két középcsapat találkozik egymással az olasz élvonal 19. körében, ezt a fordulót a házigazda a 16., míg a vendégek a 8. helyről várhatták. A Sassuolo önmagához képest gyenge tavaszt futott, és csupán 7 pontra van a kieső zónától, ehhez persze nagyban hozzájárult az őszi kettős terhelés is. Az El-ből viszont nem sikerült továbblépni, így most már minden erejét a bajnoki küzdelmekre összepontosíthatja.

A Torino 28 pontos, és csupán 5 pontra van az El-indulást érő 5. helytől. A 2016-os évet sikerült győzelemmel zárni (Genoa 1-0), így megszakítva egy 3 meccses vereségszériát. Támadásban erős csapat, ám védelme könnyen hibára kényszeríthető, idegenben pedig ez hatványozottan érvényes rá. Hazai oldalon rengeteg a hiányzó: Di Francesco mester nem számíthat 6 középpályásra és egy védőre, ez pedig komoly érvágás lehet. A Torino és a Sassuolo is potenciálisan erős támadósorral, de sebezhető védelemmel rendelkezik, így vasárnap délutáni meccsükön összejöhet legalább a három találat.

24442. Juventus - Bologna, 1 és 4.5 gól alatt (1.50) - olasz bajnokság, 20:45

Egy meccsel ugyan kevesebbet játszott a torinói együttes, így is négy ponttal vezeti a Serie A-t a Juventus. 42-nél tart, hazai pályán pedig kíméletlen vendéglátó: mind a kilenc bajnokiját megnyerték Higuainék. A BL-ben is továbbjutottak a zebrák, a bajnokságban is nagyon jól mentek, ám a Szuperkupa döntőjét elbukták 2016 utolsó tétmeccsén a Milan ellen. Hazai pályán 24–6 a gólkülönbségük, de csak a Sampdoria ellen nyertek úgy, hogy volt a találkozón öt találat. A Bologna fontos győzelemmel zárta az óévet, Pescarában győzött 3–0-ra. Most így a 15. helyen telelt 20 ponttal. Kiesési gondja nem lesz Donadoni alakulatának, ám az 1-3-4-es idegenbeli statisztikán lenne mit javítani. Nagy Ádámén is csak egyszer játszottak öt találatnál többet hozó kilencven percet vendégként. Ma mindenképpen Juventus-siker várható, de öt gólra nincs esély.

 
 
  • Torino 0-0. Annyira tudtam, bezzeg ha megrakom, 3-3 lett volna...Hihetetlen, hogy ennyire szerencsétlen legyen valaki mint én: amit megérzek, nem rakom meg,simán jönne, amit megrakok, az meg kuka. És mindig, kivétel nélkül ez van. Lúzerek ásza vagyok, rajtam kívül ilyen a földön nincs még egy ilyen, az biztos!

     
  • gg az a mindkát csapat szerez gólt?

    Még a Juve-Bologna 1+4,5 under is jó lehet 1.50-ért nem?

     
  • 3potrien112017január08.14:28ÚjVálasz
    Idézet: atkozottszerencsetlen
    Köszi potrien11 a múltkori Espanyol-góltipped. Végül nem raktam meg, mert visszanéztem, és zsinórban 0-0,1-0, ilyen eredmények voltak, nem mertem. De itt is a 65.
    ...

    Barca gg, meg Betisen 2 gól,valami 2,5-ös odds ez nehezen megy el.

     
  • A Torino meccsen ma nem lesz 3 gól, az biztos!

     
  • Köszi potrien11 a múltkori Espanyol-góltipped. Végül nem raktam meg, mert visszanéztem, és zsinórban 0-0,1-0, ilyen eredmények voltak, nem mertem. De itt is a 65. percben még 0-0 volt, aztán meg is kapták a gólt, amiről írtál a hazaiak. Fenébe, hogy nem raktam.
    Viszont mára esetleg nincs valami ötleted, amit nagy tétben érdemes lenne rakni? Vagy bárkinek?
    Lazio-Pescara BTS esetleg?

    Köszi!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!