<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Napoli, Monaco és szlovák hoki

Francia Ligakupára, egészen pontosan a Monaco csapatára, valamint Olasz Kupára, a Napoli meccsére fogadunk kedden, de ellátogatunk egy tippért a szlovák hokiligába is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

00174. Martin - Nitra, 4.5 gól felett (1.40) - szlovák jégkorongbajnokság, 18:00

A 16. fordulóból elhalasztott meccset pótolja a tabella 8. és 3. helyén álló együttes. Ellentétes formát mutatnak a felek: a Martin három zakónál jár zsinórban, míg a Nitra behúzta legutóbbi három meccsét, és tartja a lépést a Banska Bystrica és a Kosice csapataival. Saját közönsége előtt azonban semmiképp sem írható le a Martin, hiszen 8 veresége mellett immáron 10 győzelme is van, bár ez még mindig csak a 7. legjobb hazai mutató a ligában. Az előző idényben a 8. helyen csúszott be a rájátszásba a gárda, ám ott sok sikerélménye nem volt, a Kosice 4-0-ás összesítéssel gázolt át rajta. Egyik együttes védelme sem tartozik a liga legjobbja közé: a Martin 111, míg a Nitra 100 kapott góllal áll. Ehhez azonban a vendégek részéről ütős támadósor is párosul a maga 137 lőtt góljával, ebben a tekintetben vezeti a mezőnyt a Nitra. Legutóbbi 4 közös meccsükből három is eseménydúsra sikerült, és nem látunk arra okot, hogy ezúttal unalomba fulladna ez a derbi.

14671. Sochaux - Monaco, 2 (1.45) - Francia Ligakupa, 21:00

négy közé jutás a tét a francia Ligakupában, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A házigazda néhány éve még az első vonal tagja volt, de kiesett, és nem is tudott visszajutni. A sárgák a másodosztályban az ötödik helyen állnak, most jó esélyük van a dobogóra. Otthon 4-5-1-es statisztikát hoztak össze, a védelmük jó, viszont a támadójátékkal gyakran adódnak gondok. A formájukra alapozhatnak, mivel két hónapja nem kaptak ki tétmeccsen. A sorozatban a Dijont és a Marseille-t ejtették ki, mindkétszer büntetőkkel bizonyultak jobbnak. A Monaco a BL-ben, a kupában, a bajnokságban és a Ligakupában is áll még. A piros-fehérek az év első tétmérkőzésén nyertek, 2–1-re győztek a kupában az Ajaccio ellen. A gárda elképesztő mennyiségben szállítja a találatokat, ami nem is meglepő, mert remek támadók várnak bevetésre. A bajnoki címre is esélyes Monaco az előző körben bebizonyította, hogy a Ligakupát is komolyan veszi: 7–0-ra verte a Rennes-t. Ma is érvényesül a papírforma, nyernek a vendégek.

24079. Napoli - Spezia, nem szerez gólt mindkét csapat (1.50) - Olasz Kupa, 21:00

Az olasz kupa nyolcaddöntőjében a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A házigazda a Serie A egyik élcsapata, a harmadik helyen áll 38 ponttal. Hazai pályán nagyon erős, statisztikája 7-2-1, és a formája sem rossz. Bár nagyon szerencsés körülmények között, de szombaton újra nyertek, a ráadásban találtak be a Sampdoria ellen, így fordítva meg 2–1-re az eredményt. A kék-fehérek hagyományosan komolyan veszik a kupát, és Sarri,a vezetőedző nem szívesen nyúl bele alapcsapatába.

A Spezia a Serie B-ben szerepel, középcsapat, jelenleg a tizedik helyet foglalja el. Idegenben sokat döntetlenezik, a támadójátéka gyenge, 21 mérkőzésen csak 17-szer talált be. A két legutóbbi bajnokiját ikszre hozta, egyiken sem esett gól. Ma sem rúgnak gólt a vendégek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!