<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Orosz gólok és Hanga Ádámék meccse

Hanga vezetésével ezúttal Isztambulban játszik fontos meccset a Baskonia, ahol a pontokra hajtunk, míg a KHL-ben gólokat várunk remek oddsért cserébe.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03967. Szalavat Julajev Ufa - Torp. Nyizsnyij Novgorod, 4.5 gól felett (1.95) - KHL, 15:00

A keleti 5. fogadja a nyugati 3. helyen álló csapatot ebben a párosításban csütörtök délután. A Szalavat meglehetősen ingadozó formát mutat, de még mindig ott van a rájátszásra esélyes csapatok közt, a legutóbbi 5 bajnokijából csak hármat tudott behúzni. Az egész KHL-t tekintve a 4. legjobb támadósorral rendelkezik, amely immáron 141 gólt szerzett, ehhez azonban egy instabil védelem párosul a maga 129 kapott góljával. A Novgorod elképesztő formában menetel a rájátszás felé: zsinórban 5 bajnokit húztak be, és a legutóbbi 10-ből nyolcat nyertek meg. Ami viszont nem túl jó jel, hogy az utóbbi időben sokat kell túlóráznia a csapatnak: az elmúlt hetekben négyszer is hosszabbításra vagy büntetőpárbajra kényszerültek, amely fizikálisan sokat kivesz a csapatból. A legalább 5 gólos tippre azért fogadhatunk ennyire baráti oddson, mert a Novgorod nem igazán "overes" csapat. Stabil védelem, és viszonylag visszafogott támadósor jellemzi, idegenben viszont jóval több gólt kap, mint odahaza. A Szalavat viszont szinte képtelen unalmas meccseket játszani, novemberi randevújuk is 5 gólt hozott, ebben bízunk csütörtökön is.

25235. Darüssafaka - Baskonia Vitoria, 158.5 pont felett (1.85) - férfi kosárlabda Euroliga, 18:00

Immáron a 17. körnek futnak neki a csapatok a férfi Euroligában, a 11-5 mérleggel álló Baskonia Törökországba látogat a Darüssafaka gárdájához. A házigazda a továbbjutásért küzd, azonban legutóbbi két meccsét elveszítette. Mindkét meccs idegenben volt, ráadásul mindkettőn megszorongatta riválisát: a Barca otthonában 4, míg a Maccabi vendégeként csupán 1 ponttal maradt alul. Otthon sem túl stabil az együttes: 4 sikere mellett már 3 veresége van. Hangáék jól menetelnek, és minden bizonnyal ott lesznek majd a következő körben. A legutóbbi 5 fordulóban csak egyszer kaptak ki, a 4. legtöbb pontot szórták eddig a mezőnyben. Vendégként viszont van hová fejlődni, útjaik során ugyanis már 4 zakónál járnak.

Ami döntő lehet ezen a meccsen, az a palánk alatti játék és a lepattanózás: ebben a tekintetben a Baskonia vezeti a ligát, míg a törökök csupán 13. helyen állnak átlagosan 32.4 lepattanóval meccsenként. De ami a tipp szempontjából fontosabb: a Darüssafaka hazai meccsein jól értékesíti a kétpontos kísérleteket (48.8%) és 80 pontot átlagolnak hazai derbijeiken. Márpedig Hangáék védelme közel sem mondható stabilnak, idegenbeli meccseiken 88 pontot átlagolnak ellenük a riválisok. Szoros meccsre van kilátás, mindenképp jobb teljesítmény várható a törököktől, mint amit fordított felállásban produkáltak, 80 pont környékén várjuk mindkét együttest.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!