<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 foci, 1 kézi, tripla zseton

A férfi kézilabda vb-ről, valamint a spanyol és portugál labdarúgó élvonalból hoztunk 1-1 tutinak tűnő ötletet annak érdekében, hogy tippekkel induljon a hét.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

18730. Malaga - Real Sociedad, mindkét csapat szerez gólt (1.70) - spanyol bajnokság, 20:45

Egy erős és egy gyenge középcsapat csatája zárja a spanyol élvonal 18. körét hétfő este. A Sociedad tartja a lépést az élmezőnnyel, 29 pontos, így reális esélye lehet odaérni az El-indulást jelentő helyek egyikére. Sokkoló meccsről érkeznek erre a derbire: a Sevilla gyakorlatilag átgázolt rajtuk az előző körben (0-4). Vendégként 4-0-4 mérleg áll a nevük mellett, a 13-13-as idegenbeli gólkülönbség pedig igencsak árulkodó.

A Malaga a középmezőnyben szerénykedik, ráadásul 4 forduló óta nyeretlen, a legutóbbi két bajnokiját elveszítette annak ellenére, hogy mindegyiken eredményes tudott lenni. Az elmúlt években kemény védekezés jellemezte a csapatot, ennek azonban most nyoma sincs, melyet a 29 kapott gól jól mutat, az előző 5 fordulóban 13 gólt szedtek be. Otthon azért jól megy a csapatnak (5-2-1), ráadásul saját közönsége előtt gólerős is az együttes. Az utóbbi hetekben látott teljesítmények alapján jó választás lehet itt a gólváltás, pláne hogy mindkét védelemből 3-3 játékos hiányzik majd sérülés miatt.

01934. Dánia - Svédország, 1 (1.30) - férfi kézilabda vb, 20:45

Jó eséllyel a csoportgyőzelemről dönt majd ez a mérkőzés, hiszen két kör után mindkét együttes hibátlanul áll a D-csoportban. A dánok Argentína és Egyiptom elleni meccsükön sem hagytak sokáig nyitott kérdéseket, persze azon kívül, hogy végül mennyit tesznek közé. Hansenék teljes csapata más dimenzióban játszik, mint a mezőny jelentős része, 68 gólt szórtak eddig és így még az is belefért, hogy 50-et kapjanak összesen. A svédek keményebb ellenfélnek ígérkeznek, azonban a "vendégeknek" van egy igen komoly hátrányuk: jobbátlovőjük csak egy van Lagergren személyében, ő pedig meglehetősen sokat töltött a pályán mind Bahrein, mind pedig vasárnap Argentína ellen. A svédek rohanós játékukban bízhatnak, amely legtöbbször eredményes, ám kérdés, hogy a masszív védekezésre is képes dánok ellen ez mennyire fog működni. Jobb csapat a dán, egy nappal többet is pihenhettek, szerintünk nem kérdéses a végkimenetel.

23480. Braga - Tondela, 1 (1.40) - portugál bajnokság, 21:00

A Braga az élmezőny tagja a portugál bajnokságban, a 17. forduló előtt a dobogó legalsó fokán állt 33 ponttal. Hazai pályán pokolian nehéz dolga van az ellenfeleknek, hét siker mellett egyszer döntetlenezett csak a piros-fehér a gárda. A Ligakupában is jól mennek Fontéék, akik összességében is jó formát mutatnak. A Sporting gyengébb szereplését kihasználhatja a gárda, és akár a dobogóra is odaérhet a végén. A Tondela céljai alapjaiban véve mások: bent kellene maradni valahogy az első ligában. Jelenleg az utolsó,tíz pontja van, de a helyzete nem reménytelen azért. Viszont vendégként is javulni kellene, két iksz mellett hatszor kikapott idegenben. A sárga-zöldek formája nagyon rossz, kiestek a kupából, a bajnokságban egy hazai döntetlen után kétszer kikaptak. Támadójátékuk halvány, nem valószínű, hogy Bragában szedné össze magát a gárda.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!