<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Olasz X és a Bilbao-Atletico

Kemény feladat vár a Simeone-csapatra vasárnap délután Bilbaóban. Erre és egy olasz bajnokira hoztunk 1-1 remekül fizető ötletet.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

13132. Empoli - Udinese, X (2.95) - olasz bajnokság, 15:00

A tabella második felében álló csapatok találkoznak ma délután. A 21. forduló előtt a házigazda a 17. helyen állt 18 ponttal. A kék-fehérek nyolc ponttal húztak el a már kieső Palermótól. Otthonukban okoztak már kellemetlenséget jó néhány ellenfelüknek (3-2-5), de vészes gólhiányban szenved a támadósor: 10 hazai bajnokijukon 6-szor voltak eredményesek, viszont 15-ször betaláltak nekik. December közepe óta nem megy rosszul Maccaronééknek, öt meccsük közül csak egyet vesztettek el, az idén eddig verték a Palermót, majd döntetleneztek Genoában (Sampdoria, 0–0). Az Udinese rosszul rajtolt, de az edzőváltás óta jobban teljesít. Az északi gárda jelenleg a 11., 25 pontos, vendégségben pedig 3-2-4-es statisztikája nem rossz. 2016-ot jól zárta, de az idén eddig kikapott mindkét bajnokiján: a Friuliban nyert az Inter és a Roma is. Ma megszakadhat a vendégek gyengébb szériája, egy ponttal mindkét csapat elégedett lehet.

16379. Athletic Bilbao - Atlético Madrid, 1. félidő X (2.05) - spanyol bajnokság, 16:15

Spanyol rangadót tartogat a vasárnap délután, hiszen a negyedik helyen álló Atlético a hetedik helyen tanyázó Bilbao vendége lesz. A házigazda nincs rossz formában: bár a legutóbbi 2 bajnokija X-et hozott, csak egyszer kapott ki a legutóbbi 5 körben, és reális esélye van odaérni a top6-ba. Az otthoni 6-2-1 mérleg is beszédes, nem nyerni járnak hozzájuk az ellenfelek...

A Simeone vezette Atlético is nehéz meccs előtt áll annak ellenére, hogy az argentin mester rendezte a madridi sorokat, és a legutóbbi három bajnokiját behúzta a gárda. Ráadásul ezeken a meccsen a védelem is villogott, gólt sem kaptak a matracosok. Pedig hiányzói vannak a vendégeknek: Oblak, Thomas, Tiago, Fernandez és Hernandez is kihagyja a vasárnap délutáni mérkőzést. Jó formában tehát a vendégek, ugyanakkor Bilbaóban nem vár rájuk könnyű derbi. Óvatos játékot várunk mindkét féltől, a 2-es szorzó felett kapható félidei X-ben látunk értéket!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!