<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Erre fogadj a szerdai Juve-Milan kupaderbin

Ismét randevúzik a két olasz sztárcsapat, és a kupában a Juve visszavághat a Szuperkupában és a bajnokságban elszenvedett vereségért.
Olasz Kupa
Juventus - Milan
Szerda, 20:45 óra

A Juve a múlt hétvégi botlást vasárnap helyre hozta: magabiztos játékkal nyertek Higuainék a Lazio ellen, így továbbra is a Serie A első helyén állnak. Allegri együttese a BL-ben is áll még, de a keret mély, így a tréner tudja rotálni a csapatát. Hazai pályán könyörtelenek Dybaláék, mind a 11 bajnokijukat behúzták, és a kupában is győzedelmeskedtek az idei meglepetéscsapat, az Atalanta ellen (3-2). A keretben lesznek hiányzók, Lemina és Nenatia az Afrika Kupán szerepel a válogatottjával, míg Mandragora sérült - egyikük sem alapember.

A Milan a 7. a bajnokságban, Montella alakulata remek formát mutatott, ám a hétvégén otthon kikapott a Napolitól (1-2). A Rossoneri vendégként az utolsó két fellépésén nem tudott győzni: kikapott Rómában, majd remizett Torinóban a bikákkal (2-2). Abatéék fiatal csapata az idén okozott már néhány meglepetést, és ami kiemelendő, hogy több találkozót is a hajrában tudott a maga javára fordítani. És bizony a decemberi Szuperkupa-döntő eredményéből is építkezhetnek Baccáék: Bonaventuráék taktikus játékkal hozták ikszre a találkozót, a büntetőrúgásoknál pedig jobbnak bizonyultak az "Öreg hölgynél". A kupában a Torinót búcsúztatták Susoék: 0-1-es hátrányból remek hajrát vágtak ki a fiúk, és végül 2-1-re hozták a találkozót. A keretben De Sciglio, Mati Fernandez és Montolivo sérült.

09527. Juventus - Milan, 1 (1.55) - Tippmix

A Juventus komolyan veszi a kupát, és ma hazai pályán ismét bizonyítja, hogy a Szuperkupa-döntőben elszenvedett vereség csak botlás volt. A torinóiak a rendes játékidőben kivívják a továbbjutást, tippünk így: 1-es!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!