<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Kőkemény szorzókkal kaszálnánk

Megállíthatatlan házigazda a kézilabda-világbajnokságon, és a brutálisan pörgő belgrádi kosárcsapat. Kettes felett van mindkét csütörtöki szorzónk...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

10339. Crvena zvezda – Panathinaikosz, 1, hendikep -4.5 pont (2.05) – férfi kosárlabda Euroliga, 19:00

Tizenegy! Minden sorozat figyelembe vételével ennyi meccset nyert meg zsinórban a belgrádi együttes. Hogy a délszláv csapatokat tömörítő ABA-ligában egyeduralkodó a Zvezda (19-0), az nem nagy újdonság, ám az Euroliga-beli megtáltosodás már igazi szenzáció. Az idény előtt a mezőny alsó feléhez sorolt csapat egyszer csak ötös sebességi fokozatba kapcsolt, és december 20-a óta valamennyi meccsét megnyerte. Elvérzett a szerb fővárosban a Real Madrid, a CSZKA Moszkva és a Fenerbahce is, vagyis a sorozat legjobbjai számára is félelmetes hely lett a belgrádi csarnok.

A Zvezda 11-8-as mutatóval áll, otthon hatszor nyert és háromszor vesztett. A görögök (ugyancsak 11-8) elsősorban Athénban félelmetesek, házon kívül viszont hét zakót voltak kénytelenek elkönyvelni két siker mellett. Ebben a szereposztásban, az utóbbi időben rendre Zvezda-győzelem született, most pedig különösen jó esély mutatkozik a hazai diadalra. Szimonovicsék vérszemet kaptak, és tippünk szerint csütörtök este sem fékeznek – mi több, legalább öt pontot simán közé tehetnek…

02464. Franciaország - Szlovénia, Franciaország 1-5 góllal nyer (2.35) - férfi kézilabda vb, elődöntő, 20:45

Megállíthatatlannak tűnik a címvédő, házigazda ezen a tornán, és a szakértők többsége szerint is minden olyan gárda búcsúzott már, aki képes lehetett volna megállítani őket (Dánia, Svédország, Németország). Nem túlzás azt állítani, hogy más dimenzióban játszik a francia együttes, mint a többi csapat, a negyeddöntőben pedig egy vb-döntőnek beillő párharcot nyertek meg a svédek ellen. Mögöttük áll az egész aréna, és ez maximálisan fel is pörgeti a csapatot. A norvégok és a lengyelek ellen nem égett maximális hőfokon az együttes, de még a visszafogottabb teljesítmény is elég volt a sikerhez. Mahe, Remili és Fabregas nagyot játszott a svédek ellen, és a végére a kapusteljesítmény is megjött, ami kellett a győzelemhez.

A szlovénok egy megfiatalított csapattal vágtak neki a tornának, és egyelőre nem lehet rájuk panasz. Szélsők tekintetében nagyon jók, és védekezésben elképesztően kemény falat tudnak húzni a hatos elé. Katar és Oroszország csapatainak esélyt sem adtak az egyenes kieséses szakaszban, azonban a spanyolok és a tunéziaiak elleni csoportmeccs jól mutatta, hogy képesek hullámzó teljesítményre. Nagy kérdés, hogy a mozgékony védelem mennyire bírja majd az iramot (pláne a meccs elején) a rendkívül gyors támadásépítésű francia együttessel. A franciák oldalán a kapusteljesítmény lehet a kulcs, Omeyertől mindenképp sokkal több kell, mint a svédek elleni produkciója. Fiatal ez a szlovén együttes, ebből fakadóan egy meccsen belül sokkal szélsőségesebb teljesítményekre képes, és ez lehet a veszte a franciák ellen is. Gálameccset nem várunk, hiszen ha magabiztosan vezet majd a házigazda, akkor visszavehet az iramból fél szemmel már a döntőre fókuszálva, így az 1-5 gólos francia siker értékes tipp lehet.

 
 
  • 1eglerandrew2017január26.18:24ÚjVálasz

    Az Euroliga weboldala és a google jó barátod, ne másokat dolgoztass a pénzedért! De javasolom, hogy te leginkább semmit se tegyél, pláne ha lusta vagy utána járni...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!