<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 1.45, 1.55 és 1.65 - fogadjunk!

Két sportág három ötlete került ebbe a hétfői cikkbe. Lesz szó teniszről, holland és német fociról. Nyerjünk együtt!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

16536. N. Basilashvili - J. Thompson, 2 (1.45) - tenisz, Memphis férfi egyes, 16:00

A US Open óta először játszanak az Egyesült Államokban ATP tornát. Kemény borításon, és fedett pályán mutathatják meg most a teniszezők, mit is tudnak. Mi a Basilashvili-Thompson mérkőzést választottuk ki az első fordulóból, ahol friss élmények is lehetnek egymással kapcsolatban. Mindketten fiatal teniszezők, Thompson 22, Basilashvili pedig 24 éves, az idő abszolút nekik kedvez. Basilashvili nagy menetelés után esett most ki a szófiai versenyen, ahol az elődöntőben a hazaiak ásza, Grigor Dimitrov győzte le. Addig viszont egészen szépen ment fordulóról fordulóra, Mannarino, Klizan, Thiem trión túljutva, ami nem kis teljesítmény. Valószínűleg ebben a menetelésben el is fáradhatott, és nem hisszük hogy 100%-os állapotban lesz majd a memphisi első fordulóra. Thompson pedig egy fiatal, ambiciózus teniszező, aki idén, Sydneyben már legyőzte kemény pályán a grúzt két szettben, és most is hasonlóan sima győzelmet várunk tőle.

36811. Ajax 2 - Maastricht, 2.5 gól felett (1.55) - holland másodosztály, 20:00

Az Ajax Tartalék remekül szerepel a holland második ligában, a fiatalok motivációját az sem lohasztja, hogy nem juthatnak fel az első osztályba, így értelem szerűen a play off tagjai sem lehetnek. A gárda 49 ponttal a második, otthon félelmetes: 10-1-1 a statisztikája, gólkülönbsége pedig 41–17! A legjobb csatársorral rendelkezik, mérkőzései közül 18-on esett legalább három találat. A formája nagyon jó volt, egészen a múlt hétfőig, amikor a Sortuna Sittard vendégeként belefutottak egy ötösbe (5–2). Az MVV is élcsapat, a negyedik helyen áll, tagja lesz a rájátszásnak. A piros-fehérek 45 pontosak, idegenben 5-4-3-as mutatóval. Az elmúlt hetekben szeszélyesebben szerepeltek, a sereghajtót nem tudták legyűrni otthon, viszont a 24. fordulóban látványos játékkal nyertek az FC Oss vendégeként (0–3). A Maastrichtban is benne van a támadópotenciál, 15/9-es az over-under statisztikája, a rangadótól így gólokat várunk.

15020. Hannover - Bochum, 1 (1.65) - német másodosztály, 20:15

A házigazda a kiesés után a feljutás céljával vágott neki a bajnokságnak. A Bundesliga II-ben jelenleg 35 pontjával a harmadik helyen áll - ez a végelszámolásnál rájátszást jelentene. A gárda otthonában erős, otthonában erős, hét győzelem mellett egyszer döntetlenezett és ugyancsak egyszer kapott ki. A tavaszt sikerrel nyitotta (Kaiserslautern 1–0), majd nagyon kikapott a Fürth vendégeként (4–1). A kupának is búcsút intett, balszerencsés körülmények között maradt alul az Eintracht Frankfurttal szemben (1–2). A Bochum 23 pontjával a 13. helyen áll, a kékeknek várhatóan nem lesznek kiesési gondjaik. Az  idegenbeli teljesítményükön lenne mit javítani, 1-3-6-os statisztikájuk gyengének minősíthető, Egyetlen sikerüket az Erzgebirge ellen aratták, de még szeptemberben. A 2017-es év sem indul jól a bochumiaknak, az Union Berlinnél kikaptak, majd otthon nem bírtak a Karlsruhéval (1–1). Ma a Hannover érvényesíti a papírformát, és megnyeri a találkozót.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!