<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 2 foci, 1 tenisz, 10.64-es odds

A rotterdami férfi tenisztornán, a francia és a holland labdarúgó másodosztályban találtunk ezúttal remek szorzókra: 1.90-ért, 2.00-ért és 2.80-ért fogadunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

20747. M. Cilic - J-W. Tsonga, 1 (1.90) - tenisz, Rotterdam férfi egyes, 14:00

Negyeddöntőkhöz érkezett a rotterdami férfi fedett pályás tenisztorna, ahol az első helyen rangsorolt Marin Cilic és a hatodikként kiemelt Jo-Wilfired Tsonga fog találkozni egymással. Egészen impozáns mérleggel rendelkezik Tsonga ellen, összesítésben 7-1-re vezet a horvátok ásza, aki eddig ezen a versenyen jóval nevesebb ellenfeleken van túl, mint francia ellenfele. De hogy miért is lehet ennyire egyértelmű az egymás elleni mérleg? Tsonga talán rendelkezik egy bődületes szervával, és egy hatalmas tenyeressel, de van egy igazán támadható ütése: a fonákja. Évek munkája se hozta meg azt a kívánt kétkezes fonákot számára, amely az élvonal nagy többsége már rendelkezik, de a hatalmas szíve miatt mindenki szereti. Ellenben Cilic magas, ontja az ászokat, és hihetetlen kontrollált és erős ütésekre épülő tenisze van, mindkét alapvonal ütésénél. Véleményünk szerint ha Cilic tudja majd folyamatosan Tsonga fonákját játszani, és nyomás alatt tartani az egész mérkőzés során, meglehet számára az elődöntő, és a zsinórban 8. győzelem a francia ellen.

03173. Clermont - Reims, X (2.80) - francia másodosztály, 20:00

A francia második liga 26. fordulójában rendezik meg ezt az összecsapást. A házigazda 30 pontos, elszakadt a kiesőzónától. Otthonában 4-5-3-as statisztikával rendelkezik, ehhez 13-10-es gólkülönbség járul. A piros-feketék jól kezdték az évet, idegenben győztek, utána viszont öt bajnokit vívtak meg siker nélkül, a múlt pénteken Lens-ban kaptak ki: vezettek, de az utolsó fél órában összeomlott a védelmük (3–1).

A Reims visszajutna az első osztályba, de ehhez javítania kellene a formáján. A piros-fehérek idegenben nem remekelnek, pontosabban egy ikszre általában jók: statisztikájuk 2-7-4, de ez egyelőre kevés a dobogóhoz. Jelenleg az 5. helyen állnak 39 ponttal, egy győzelemmel viszont már a második helyen találhatnák magukat Turanék. Három bajnoki óta nem nyert a csapat, legutóbb a Sochaux ellen kapott ki otthon. Kicsit tartalékos lesz a kezdő, mert eltiltás és sérülés is közbejött. A pontosztozkodás reálisnak tűnik ezen a mérkőzésen.

25732. F. Sittard - Utrecht 2, 1 (2.00) - holland másodosztály, 20:00

A holland második ligában két alsóházi együttes találkozik Sittardban. A hazaiak 24 ponttal a 16. helyen állnak, otthonukban viszonylag erősek, hat siker mellett háromszor döntetleneztek és háromszor kaptak ki. A formájukban bízhatnak a sárga-zöldek: az utolsó hat bajnokijából csak egyet veszített el, két élcsapattal is találkozott, a Jong Ajaxot kiütötte (5–2), Cambuurból pedig ponttal távozott (1–1). Az Utrecht második csapata egy hellyel és egy ponttal marad el mai házigazdájától. A gárda idegenben nem veszélyes, 1-2-9-es statisztikájához 12–29-es gólkülönbséget hozott össze. Mostanában vegyesen teljesít, legutóbb a Volendamtól kapott ki otthon. A Fortuna otthon nem rossz, és most lendületben is van. Dupla szorzóért érdemes megkockáztatni a hazai sikert.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!