<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Remek szorzó egyenesen Hollandiából

Rendszerint nem kell csalódnunk az Oss csapatában, ha gólokról van szó, reméljük péntek este sem szakad meg ez a sorozat.
Holland másodosztály
Oss - Den Bosch
Péntek, 20:00 óra

Az FC Oss a holland másodosztály 15. helyén tanyázik 29 egységgel. Hazai környezetben felettébb szeszélyes, mérlege 5-1-6, ehhez 29-30-as gólkülönbség társul. Rossz sorozatot zárt le a minap, amikor is meglepetésre nyerni tudott az FC Eindhoven vendégeként (1-2). A piros-fehéreké a liga legrosszabb védelme, ugyanakkor támadásban erős, Boere már 26 találatnál jár, ezzel gólkirályjelölt. A gárdában egy kapus sérült most már régóta, eltiltás nem nehezíti a szakvezetés dolgát. 16-szor játszott már az FC Oss +3.5-ös mérkőzést ebben a szezonban...

A Den Bosch a 13. 32 ponttal, a kék-fehérek vendégként nem erősek (3-2-7), viszont a gólkülönbségük figyelemre méltó: 20-27. Wiljan Vloet alakulata jól kezdte a 2017-es esztendőt, de az utolsó két fellépését már elrontotta, előbb a Volendamtól, majd az Almerétől kapott ki. A keretben egy balbekk és egy balszélső sérült, egy fontos középpályás viszont a múlt héten már visszatérhetett, felépült sérüléséből. Eltiltott nem lesz. A brigád 9 alkalommal jutott négygólos meccsekig a bajnokságban.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

25482VTöbb, mint 3.5 gól1.95

Örömfocit várunk a ma esti meccstől, véleményünk szerint ismét nem a védelmek brillíroznak majd. Tippünk így: +3.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!