<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Ha holland másodosztály, akkor ez a nyerő tipp

A tavaly még élvonalbeli, ezúttal azonban a másodosztályban csak szenvedő házigazda gólos meccset vívhat pénteki ellenfelével.
Holland másodosztály
De Graafschap - Telstar
Péntek, 20:00 óra

A De Graafschap a tavalyi búcsú után a visszajutás célját tűzte ki maga elé, ám gyorsan kiderült, hogy ez bizony a lehetetlen küldetés kategóriájába tartozik. A kék-fehérek a gyenge ősz után edzőt váltottak, ám egyelőre Henk de Jong vezetésével sem megy jobban a társulatnak. Mindössze a 18. pozíciót foglalja el, 21 egysége van, ehhez pedig felettébb szeszélyes, 6-1-5-ös hazai mérleg párosul. Viszont a találatokkal nem fukarkodnak a fiúk, legalább is saját közönségük előtt, mert e 11 bajnokin 30-21-es gólkülönbséget produkáltak. Over/under mutatója 17/8. A formája gyenge, négy zakó után jött egy siker, majd újabb sitt. A keretben egy középpályás bajlódik sérüléssel, eltiltott nem lesz.

A Telstar 29 pontjával a 14. helyen állomásozik, a play offra nincs sok esélye. Idegenben nem szabad leírni, ezt 3-4-5-ös mérlege is bizonyítja, és bizony nincs is rossz passzban a piros-kék sereg. Két győzelem után mondjuk otthon illett volna legyűrni a sereghajtót (Achilles 1-1), ám azért ne legyünk telhetetlenek egy kiscsapattal szemben. A gólok mostanság szépen jöttek a meccsein, jelenleg 13/12 az over/under statisztikája. Sérülés miatt egy kapus és két bekk biztosan nem lehet ott a találkozón.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

25558VTöbb, mint 2.5 gól1.50

Szeptember elején 2-1-re győzött a Telstar hazai pályán. Ma a De Graafschapot tartják a bukik esélyesebbnek, ám ezzel nem feltétlenül értünk egyet. Annál inkább bízunk a gólokban, szerintünk három simán összejöhet. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!