<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 11.8-as szorzó öt remek húzással

Szédítő tippzuhataggal zárjuk a hetet: tenisz- és fociötletekből is jön bőven. Kedden egymás ellen játszott, most külön-külön fogadunk a PSG-re a Barcelonára.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

25356. Begu – Sevastova, 1 (1.65) - Dubaj, tenisz, női egyes, 10:15

A dubaji női tenisztorna kiemelt verseny, a világelit színe-java elindul, többek közt az idei évet pocsék formában kezdő, és a világelsőséget elvesztő Angelique Kerber is. Mi most két olyan teniszező mérkőzését választottuk ki, aki egyaránt nincs túl jó formában, ám ezen a kimondottan gyors, keménypályás versenyen a román Begu akarata érvényesülhet. Tavaly tornát nyert Florianopolisban, Brazíliában, sajnos éppen Babos Timit verve a döntőben, ám azután meredek hullámvölgybe került. Itt lehet a lehetőség a visszakapaszkodáshoz a világranglista 28. helyén álló román lánynak a lett Sevastova ellen. Jók a szervái, egészen lapos alapvonal ütései vannak, ha kellően odateszi magát, bejuthat a második körbe.

32411. Maastricht - FC Eindhoven, 2.5 gól felett (1.60) - holland másodosztály, 14:30

A holland második ligában a Maastricht a negyedik helyen állt a forduló előtt, 46 pontos, otthon erős mérleggel: nyolc siker mellett kétszer döntetlenezett, illetve ugyanennyiszer kapott ki. A csapat 2017-ben nem lendült még igazén formába, két győzelmet aratott, egyszer kikapott, közben pedig háromszor ikszelt - ez egy élcsapattól kevés. A rájátszás résztvevője lesz, ez szinte biztos. Eddig 15 alkalommal játszott +2.5-ös kimenetelű mérkőzést a 25 forduló alatt. Az FC Eindhovennek még meg kell dolgoznia a play off-helyért, a kék-fehérek 38 ponttal a 9. helyen állnak. Idegenben nem megy az együttesnek, 3-1-8-as statisztikájukhoz 17-32-es gólkülönbség párosul - a védelem nagyon nem áll a helyzet magaslatán. Az utolsó két bajnokiját elvesztette, ráadásul a tabellán mögötte elhelyezkedő csapatokkal szemben. Három találat tizennyolcszor jött a meccsein, csak hétszer nem. Hazai győzelem és legalább három gól várható.

25382. Jankovics – Barthel, 1 (1.65) - Dubaj, tenisz, női egyes, 16:00

Jó formában van a korábbi világelső Jelena Jankovics, aki nehéz, de nem megoldhatatlan feladatot kapott az első körben Barthel személyében. A német hölgynek, amikor betört a világelitbe, voltak tornagyőzelmei, sokak benne látták a jövő nagy német teniszcsillagát Steffi Graf után, ám azóta meglehetősen visszaesett a teljesítménye, illetve a világranglista-helyezése is. Jelenleg a 112., míg a már 31 éves, de villámléptű Jankovics az 50. Stabil védekező játékosról beszélünk a szerb hölgy személyében, főként ennek is volt köszönhető a világranglista első helye. Bár a szerva nem az erőssége, alapvonaljátékban az önbizalomhiányban is szenvedő Barthel fölé nőhet, aki bár megverte az olimpiai bajnok Monica Puig-ot az Ausztrál Openen, azután kisebb versenyeken indult, vagy hamar kiesett WTA-viadalokon. Ha stabilitás, akkor Jankovics, az ő második körbe való jutását várjuk.

12597. Barcelona - Leganes, (0-2) 1 (1.65) - spanyol bajnokság, 20:45

A Barcelona kedden "történelmi" vereséget szenvedett Párizsban, így nagy valószínűség szerint már csak formalitás lesz a visszavágó (0–4). A katalánoknak most a La Ligában kell kiköszörülniük a csorbát, ehhez pedig az újonc remek alanynak tűnik. Messiék a második helyen állnak 48 ponttal, előttük a Madridiak 50-nel jönnek, de Ronaldóéknak van két elmaradt mérkőzésük. A Nou Campban 6-3-1-es statisztikával rendelkeznek Suarezék, akik a BL-fellépés előtt egész jó formát mutattak. Bejutottak a Király Kupa döntőjébe, a múlt hét végén pedig az Alavest ütötték ki vendégségben (0–6). A Leganes jól kezdte a bajnokságot, de a formája visszaesett, így már csak tizenhetedik 18 ponttal - kettővel gyűjtött többet a már kieső Sportingnál a forduló előtt. November közepe óta nem nyertek, azóta sokat rontottak eleinte elfogadható vendég mérlegükön (3-2-6). Az utolsó három bajnokijukon nem lőttek gólt. Ma a Barcelona kivégezheti a kék-fehéreket, háromgólos hazai siker legalább várható.

17154. Paris Saint-Germain – Toulouse, 1 és 2.5 gól felett (1.65) – francia bajnokság, 21:00

Túlzás nélkül kijelenthető, tökéletes teljesítményt nyújtott a PSG kedden a Bajnokok Ligájában, a Barcelona 4-0-s legyőzése a nyolcaddöntő eddigi legnagyobb meglepetése. A francia bajnok hetek, hónapok óta szenzációs formában futballozik, és most nagy lehetőséget kapott, hiszen a bajnoki éllovas Monaco botlott pénteken. Győzelemmel egyetlen pontra közelíthet a párizsi csapat, és a papírforma alapján nem kérdés, meg is szerzi a három pontot. Hazai környezetben nyolc győzelem és négy döntetlen a mutató, miközben a Toulouse meglehetősen kétarcú alakulat: az otthon összegyűjtött 25 egységhez mindössze nyolcat pakolt hozzá vendégként.

Krychowiak, Thiago Silva és Pastore mellett Di Maríára sem számíthat Emery edző, ám a keret elképesztően erős, vagyis olyan nagyon azért nem kell aggódni. A Toulouse – melynek szintén lesz néhány hiányzója - jó ideje borzasztóan teljesít házon kívül: a sok-sok vereség után legutóbb a seregható pályáján sem tudott nyerni (1-1). Árulkodó adat, hogy minden sorozatot figyelembe véve a Paris Saint-Germain a legutóbbi tíz hazai meccsén mindig megverte a vasárnapi riválisát, ugyanakkor lesz miért visszavágni, hiszen tavaly szeptemberben 2-0-ra kikapott idegenben. Úgy véljük, ezúttal teljesen más lesz a forgatókönyv…

 
 
  • 1potrien112017február19.06:42ÚjVálasz

    Ilyen sok pozitívumot összesen nem olvastam Jankovicról az utolsó 10 évben. Közismerten adja veszi a meccseit,ennyit oda bökhettetek volna igazán.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!