<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 hétfői tipp, 5.89-es szorzó

Női és férfi tenisz mellett focira fogadunk a hétfői kínálatból. Az oddsok: 1.45, 1.50, 1.55 és 1.75!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

20760. D. Young - I. Karlovic, 2 (1.50) - tenisz, Delray Beach férfi egyes 17:00

Érdekes mérkőzésnek néz ki Donald Young és Ivo Karlovic csatája az amerikai tornán, Delray Beachben. Donald Young egészen messze menetelt Memphisben, egészen az elődöntőig, ahol honfitársa Harrison állította meg. Míg Karlovic az első körben esett Basilashvili jóvoltából. Ami a fittséget illeti, ebben már előrébb járhat a hórihorgas horvát, akinek nagy előnyére válhat Young ellen a bődületes adogatása. A 2 méter 11 centire nőtt Karlovic második szervája néhány TOP teniszező elsőjét közelíti meg, ám ha alapvonal játékra kerül a sor, ott általában gyengén muzsikál. Rengeteg rövidítésben eldőlő játszmát tud hozni a horvát, számára elég egy break, hogy kiszerváljon egy játszmát, legyen az a játszma eleje, vagy vége. De mivel most kemény pályán lesz a találkozó, és egészen impozáns a mérlege Younggal szemben, eddigi három találkozójukat Karlovic nyerte. Külön érdekesség, hogy mind a három találkozó az Egyesült Államokban zajlott, ami különösen fájó lehet az amerikainak. Ezeket a számokat is figyelembe véve gondoljuk úgy, hogy Karlovic juthat a második körbe.

25005. A. Riske - C. Vandeweghe, 2 (1.45) - tenisz, Dubai női egyes 17:30

Két amerikai találkozik egymással a Dubai női tenisztornán Alison Riske és Coco Vandeweghe személyében. A világranglistán 18 hely választja el őket egymástól, ám pazar formában van Vandeweghe, ha az utóbbi hetek eseményeit vesszük figyelembe. Kezdjük azzal, hogy óriási tettet hajtott azzal végre, hogy az év első Grand Slam versenyén, az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokságon egészen az elődöntőig jutott többek közt Angelique Kerbert is legyőzve. Majd ezután az elődöntőben győzelem Goerges és Petkovic ellen a Fed Kupa küzdelmekben. Önbizalomban tehát most ereje teljében lehet. Riske is játszott már idén döntőt Shenzenben, tehát őt sem szabad alábecsülni, ám a kimondottan agresszív teniszt játszó, főként a gyors, kemény pályán otthonosan mozgó, a világranglistán előrébb álló honfitársa most az esélyesebb ezen a mérkőzésen érzésünk szerint. Az amerikaiakra egyébként is jellemző, hogy főként a kemény pályás versenyeken gyűjtögetik össze pontjaik legjavát, és láthatóan Vandeweghe begyújtotta a rakétákat az év elején.

03994. Trabzonspor - Alanyaspor, 1 (1.55) - török bajnokság, 18:00

A Trabzonspor a hatodik, az Alanyaspor a 15. helyen áll a bajnokságban. A házigazda nagyon jól szerepel az elmúlt hetekben, a kupában is nyertek a piros-kékek, és a bajnokságban is már négy győztes meccset vívtak meg. Az Európa ligás helytől még nagy a lemaradása, de ha így folytatja, akkor még odaérhet. Otthon 4-2-3-as statisztikáján van mit javítani. Az Alanyaspor 21 pontos, a kiesés elől menekül a gárda. Idegenben ezt nem teszi hatékonyan, mérlege 1-2-6. A gyenge teljesítmény miatt két hete edzőt váltottak, és az új szakvezetővel nyertek is (Genclerbirligi, 3–0). A Trabzonspor lendületben van, hazai pályán nem hibázik Vagner Love-ék ellen.

12764. Málaga - Las Palmas, mindkét csapat szerez gólt (1.75) - spanyol bajnokság, 20:45

Két rémes formában lévő középcsapat találkozik egymással a 23. fordulóban. A Málaga 2, míg a Las Palmas 4 pontot szerzett csupán az elmúlt 5 fordulóban, ez pedig mindenképp csalódásra adhat okot. A kieséstől jó eséllyel egyik félnek sem kell majd tartania, de a top6 helyek elérése is gyakorlatilag esélytelen, így sok tétje nincs a tavaszi fordulóknak számukra. Szembeötlő, hogy a korábban stabil védelméről is ismert Málaga ebben az idényben rengeteg gólt kap, immáron 36 kapott találatot számlál, és a 10 meccsen összehozott 17-14-es hazai gólkülönbsége is árulkodó.

A Las Palmas zsinórban két zakóval a háta mögött érkezik erre a találkozóra, ráadásul a Granada és a Sevilla ellen is gólképtelen maradt, ideje lenne tehát lassan villantania valamit a csatársornak is. Mindkét oldalon lesznek hiányzók bőven, így a Málaga oldalán kimarad egy 7 gólos támadó, de védők és középpályások is hiányozni fognak. Van potenciál mindkét támadósorban, ugyanakkor mindkét védelem instabil lábakon áll, így a mindkét fél betalál opció jó választásnak tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!