<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Egy német bajnoki, két jól fizető tipp

A Leverkusen gólképes - igaz, nem csak elől. Szombat délután élvezetes meccsen nyerhet a Mainz ellen.
Német bajnokság
Leverkusen - Mainz
Szombat, 15:30 óra

Nem jött össze a bravúr a Leverkusennek, Roger Schmidt alakulata 2-3-ra alulmaradt az Atletico Madriddal szemben a BL nyolcaddöntő első mérkőzésén, így a továbbjutásra csekély esélye maradt a piros-feketéknek. A gárda a Bundesligában 30 egységgel a 8. helyről várhatja a folytatást, muszáj lesz jól hajráznia Dragovicéknak, ha el akarnak csípni egy E:-helyet. Nincs még veszve semmi, ehhez az elmúlt hetekben mutatott bajnoki formájukat kell hozniuk Kampléknak. Két győztes mérkőzésen vannak túl, előbb a Frankfurot verték a BayArénában (3-0), majd Augsburgban is sima sikert könyvelhettek el (1-3). A támadójátékkal nincs gond, de a védelem azért hajlamos a hibára: gólkülönbsége 34-30. Hazai környezetben lenne mit javítani az 5-2-4-es mérlegükön... Toprak visszatér eltiltásából, ezúttal viszont Wendell lesz "sárgalapos", Calhanoglu büntetése még mindig tart, Bender pedig sérült. Elől Chicharito lesz az ék, oldalról Bellarabi és Brandt támogatja majd a centert.

A Mainz 25 ponttal a 12. pozícióból várja a folytatást. A piros-fehérek némiképp beragadtak a tavaszi rajtnál, eddigi öt Bundesliga-mérkőzésükön csak 5 egységet termeltek (1-1-3). Idegenben halovány a társulat, 2-1-7-es mérlegéhez 8-20-as gólkülönbség társul. A gyengébb produkciónak egyik oka lehet, hogy a Wolfsburgba távozott Mallit egyelőre nem tudja kellőképpen pótolni Krkic - az egykori Barca-tehetség még egy meccset sem játszott végig. A Palermótól érkezett Quaison még vár a tűzkeresztségre. A támadósorból Bergrreen, a középpályáról Serdar és Onisiwo marad ki sérülés miatt. Martin Schmidt vezetőedző alakulatában azért így is maradt kreatív futballista, de a mainziaknál is inkább a védelemmel van probléma: gólkülönbségük 29-37.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

11914VTöbb, mint 2.5 gól1.65
1205904Leverkusen és több, mint 2.5 gól2.45

A Bayernek 15/6,a Mainznak 14/7 az over/under mutatója, ősszel, fordított felállásban 3-2-es Leverkusen-siker született. Ma is a találatokban érzünk erőt, no meg azért a házigazdában is. Elsődleges tippünk a +2.5, bátrabb olvasóink viszont még egy H-t is tehetnek mellé...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!