<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Pazar szorzó egy merész vendégsikerrel

Az El-búcsú után gyakorlatilag megnyert meccset bukott el hétvégén a Villarreal a Real ellen, így különösen fontos lenne a sereghajtó Osasuna otthonában nyerniük.
Spanyol bajnokság
Osasuna - Villarreal
Szerda, 19:30 óra

Az újonc nagy reményekkel vágott neki a szezonnak, de gyorsan kiderült: állománya nem üti meg a La Liga szintjét. Immár a harmadik vezetőedző trenírozza a piros-kékeket, de Petar Vasiljevic sem tud csodát tenni. A társulat az utolsó, mindössze 10 egységet szerzett, az El Sadarban pedig még nem tudott nyerni, mérlege 0-4-8. A formája borzalmas, hármasával kapja mostanság a gólokat, az elmúlt négy fellépésén 12-szer mattolták Sirigu kapust, az utolsó kettőn pedig nem lőttek gólt a csatárok. A keretben sok lesz a hiányzó, egy középpályás eltiltás, egy másik sérülés, és három bekk ugyancsak sérülés miatt nem áll a szakvezetés rendelkezésére.

12113. Osasuna - Villarreal, 2 (2.00) - Tippmix

A Villarreal is élt meg már sikeresebb heteket. A bajnokságban is botladoznak a sárgák, és elbúcsúztak az EL-től is - igaz, győzelemmel (Roma 0-1). Fran Escribá együttese jelenleg a 6. 39 ponttal, és figyelnie kell a háta mögött sorakozó alakulatokra, ugyanis a Bilbao és az Eibar is feljött nagyon a sárga tengeralattjáróra. Az elmúlt hetekben jó néhány peches ütközetet vívtak meg Musaccióék: vasárnap este a Real ellen már 2-0-ra vezettek, a vége 2-3 lett - a játékvezetői döntések nem kedveztek a hazaiaknak, fogalmazzunk finoman. Idegenben egyébként sem volt túlságosan meggyőző eddig a csapat, mérlegük csak 3-6-2, ugyanakkor a védelem teljesítményével nincs gond, gólkülönbségük 9-6. És még egy fontos adalék: november közepe óta nem szenvedtek vereséget a túrákon Lopezék. Mario Gaspar és Bruno Soriano eltiltott lesz, Sansone pedig még sérült. Soldado a legutóbb már leült a padra, centerposzton pedig Bakambu kapott bizalmat - gólt is lőtt a kongói támadó.

Az Osasuna bennmaradási esélye minimális, a Villarrealt lényegesen jobb csapatnak tartjuk. A sárgák balszerencsés körülmények között kaptak ki a hétvégén, amit akkor levett a sors, ma visszaadhatja... Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!