<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Merész dán hazai és a Juve-Porto

Két meccs, négyszeres zseton: nem is rossz, igaz? Találtunk egy jónak tűnő hazai sikert, és izgalmas ötlettel érkezünk a torinói BL-visszavágóra.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

02149. SönderjyskE - Esbjerg, 1 (2.10) - dán jégkorongbajnokság, rájátszás, 20:30

A dán hokiligában csupán egyetlen csapat, az Odense tudta magabiztosan kiharcolni a továbbjutást, ezzel a párosítással együtt 3 párharc is 3-2-re áll. Az Esbjerg a 4. kiemelt a csapatok közül, az előző idényben 3. kiemeltként, az elődöntőben épp a mostani ellenfelet 4-3-mal búcsúztatva végül bajnok lett. A keret azonban átalakult erre az idényre, nincs már itt a tavalyi húzóember, a kanadai Pistilli sem, helyette Nixon és Martindale feladata a csapat vezetése támadásban. A SönderjyskE 5. lett az alapszakasz során, ugyanannyi pontot szerezve, mint a címvédő Esbjerg. Otthon 13-9 mérleggel zárt, de végül idegenben is pozitív mérleget hozott össze a csapat.

A kanadai Reed és az amerikai Damon volt a legeredményesebb játékosuk az alapszakaszban, a rájátszásban tőlük egyelőre nem sokat láttunk, viszont Hobbs már 4 gólos a playoffban. A párharc eddigi meccseit a hazai csapatok dominálták: ebben a felállásban két 3-1-es SönderjyskE-siker született, míg az Esbjerg jegén 2-1-re, 4-1-re, legutóbbi pedig hosszabbításos 2-1-re nyert a címvédő. A házigazda ezúttal az életben maradásért játszik, hiszen ha kikap, búcsúzik a rájátszástól. Szerintünk azonban el fogja bírni ezt a terhet a gárda, és kiharcolja a mindent eldöntő 7. mérkőzést.

21405. Juventus - Porto, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - Bajnokok Ligája, 20:45

Kényelmes helyzetből várhatja a visszavágón az olasz címvédő, hiszen Portugáliában 2-0-ra nyert, így két idegenben lőtt góllal könnyen lehet, hogy el is döntötte a fontos kérdéseket. Az első mérkőzésre rányomta a bélyegét Telles 27. perces kiállítása, ő tehát eltiltás miatt nem is játszhat majd Torinóban. Az emberelőnynek köszönhetően a Juve végig uralta a meccset, komoly mezőnyfölényben játszott, míg a Porto gyakorlatilag a kapuig sem jutott el. A hírek szerint azonban Allegri így is erős kezdőd küld majd a pályára kedd este, így ott lehet a pályán Higuaín, Dybala és Cuadrado, a védelemben pedig kisebb sérülése ellenére Chiellini kezdhet a hírek szerint, Sturaro az egyetlen hiányzó torinói oldalon.

A vendégek kénytelenek támadó felállásban kezdeni a meccset, a jelek szerint Telles helyét Layún veheti majd át, aki mindössze 15 bajnokin jutott eddig szóhoz. A portugáloknak gyakorlatilag minden mindegy alapon kell menniük előre, hiszen ahhoz, hogy a továbbjutásról beszélhessenek, legalább 2 gólt kell lőniük, ez azonban elég komoly feladatnak tűnik a hátul masszív Juve ellen. Az olaszoktól nem várunk őrületes tempót, ez egyébként sem jellemző a zebrákra, vélhetően a kitámadó portói hibákra alapoznak majd elsősorban. Várunk gólokat a visszavágótól is, de 3 gól fölé szerintünk nem fognak eljutni a felek, egy Juve-gól megpecsételheti a mérkőzést.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!