<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Real Madrid, Barca és Sallaiék

Akár magyar futballista is hozhatja a tippünket Palermóban, aztán irány Spanyolország, ahol a két nagyágyú meccsére fogadunk. Meg fogsz lepődni, mit várunk a Realtól és a Barcelonától...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

21141. Palermo - Cagliari, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - olasz bajnokság, 15:00

A hazaiak az utolsó szalmaszálba kapaszkodhatnak bele a hét végén. A szicíliai csapat a 18. helyen áll 15 ponttal, héttel lemaradva a már bennmaradó pozícióban lévő Empolitól. Sallaiék pocsék formában várják a találkozót, és otthon a legrosszabbak a ligában. Statisztikájuk 1-2-11, ehhez a gólkülönbség 7–26. A szárdok jobban állnak mai riválisuknál, de 32 ponttal biztonságban vannak. Viszont a piros-kékek sem szárnyalnak az idén, 2017-ben csak két bajnokit tudtak megnyerni. Vendégségben különösen rosszul teljesítenek Boriellóék, két siker, két döntetlen mellett 11 vereség jött össze, 10–30-as gólkülönbséggel. Két meccs óta nem tudnak gólt lőni, igaz, a Fiorentina és a Lazio sokkal jobb védelemmel rendelkezik, mint a Palermo. A hazaiaknak muszáj támadniuk, és ez a Cagliari védelem azért bevehető. A vendégek is jók lehetnek egy gólra, mert Chochevék hátsó alakzata is sokat hibázik. A gólváltásra jó esély van.

17723. Real Madrid - Alavés, 1 és 4.5 gól alatt (1.70) - spanyol bajnokság, 16:15

Kétségtelenül kötelező győzelem vár vasárnap délután a bajnoki címre pályázó Real Madridra, azonban az Alavés nem ígérkezik könnyed prédának. A vendégek ugyanis masszív középcsapatként teljesítenek ebben a szezonban, és magasan felülmúlják az előzetes várakozásokat, hiszen a kiesés elkerülése lett volna a cél. Nos, ezzel már biztosan nem lesz gond, 40 pontos a csapat, és ugyan az El-indulást érő helyek csak 8 pontra vannak, ez azért már nagy falat lenne a csapatnak. A 29-33-as gólkülönbség gyakorlatilag mindent elárul a csapatról: egy mélyen, és nagyon masszívan védekező együttes, idegenben csak 15 gólt kapott 14 bajnokin.

A Real 65 pontos, 2-vel jár a Barca előtt, ám egy meccsel kevesebbet játszott a katalánoknál. A korábbi megingásnak (Sevilla, Valencia), most már nyoma sincs, de azért lenyűgöző játékról sem beszélhetünk, a Betis-Bilbao kettősre is "csak" 2-1-es verést mértek a királyiak. Vasárnap délután ráadásul Casemiro eltiltott lesz, de a Ramos-Coentrao-Varane hármas sem lesz ott a hírek szerint a pályán. Nem kérdés, hogy a Real a meccs esélyese, és minden bizonnyal be is húzza a három pontot Zidane csapata. Gálára azonban már csak azért sem érdemes számítani, mert az ellenfél az a csapat lesz, amely ősszel idegenben lepte meg pl. a Barca-Villarreal párost, de Sevillában és a Celta otthonában is csak szoros meccsen maradt alul.

17986. Granada – Barcelona, 2 és 4.5 gól alatt (1.70) – spanyol bajnokság, 20:45

Papíron habkönnyű meccs, ahogy mondani szokás, kötelező győzelem vár a Barcára vasárnap este. A Granada semmi félelmeteset nem mutat ebben az évadban, a 4-7-17-es győzelmi mutató roppant gyenge, az évad végén nagy valószínűség szerint búcsút int a LaLigának. Hazai pályán még úgy-ahogy tartja magát az együttes, a négy-négy győzelem és döntetlen mellett ötször szenvedett vereséget, a gólkülönbsége 14-14. A Granada egyetlen fontos hiányzója Carcela-González, míg a túloldalon jóval hosszabb a lista.

A katalánoknál Arda, Vidal, az eltiltott Messi, valamint a kisebb sérüléssel bajlódó Piqué sem léphet pályára. A góllövőlista élén álló argentin csillag (25 találat) nélkül a csapat egy-egy győzelmet (Gijón), döntetlent (Málaga) és vereséget (Celta) ért el ebben az évadban. Elöl Rafinha kerülhet Neymar és L. Suárez mellé, és bár a három pontot alighanem vele is megszerzik a katalánok, nagy különbségű diadal nem várható. Egyrészt a Granadát nem szokták nagyon megverni az otthonában, másrészt tavaly októberben, fordított szereposztásban is elmaradt a kiütés (1-0).

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!