<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Száguld a házigazda, kínlódik a vendégcsapat

A házigazda Almere City különösen otthonában erős, az újonc Utrecht tartalékcsapatnak ezúttal sem sok babér terem majd.
Holland másodosztály
Almere City - Utrecht 2
Péntek, 20:00 óra

Az Almere 54 egységével a nyolcadik helyen áll, biztos tagja a rájátszásnak, ám nem mindegy, milyen pozícióból áll neki a playoffnak. A piros-fehérek otthonukban különösen erősek, 11-2-3-as mérlegük ezt támasztja alá, no és a gólokkal sem fukarkodnak, hazai közegben 35-17-es a találati mutatójuk. A formájuk egészen remek volt, egészen a múlt péntekig, ekkor noha kétszer is vezettek a listavezetőnél, a végén kapituláltak (Venlo 3-2). Jack de Gier alakulatában nem lesz eltiltott, és friss sérült sincs. Marad a bátor 4-3-3-as felállás, balszélen a 14 találatot jegyző Ahannach-hal a soraikban.

Az Utrecht második csapata bennmarad a ligában, az alsóházban tanyázik, 31 ponttal a 18. pozíciót foglalja el. Idegenben a legrosszabb a bajnokságban, statisztikája 1-3-12, és a második legtöbb gólt kapta a túrákon (15-40). A formájuk mostanság kiszámítható: otthon nyertek kettőt, vendégségben veszítettek kettőt. A keretük nem túl acélos, a télen tovább gyengült, és az elmúlt hetekben is felhívtak a nagycsapathoz két futballistát. Egy balszélső továbbra is sérült. Hatalmas bravúr lenne ma a pontszerzésük...

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

15678HHendikep 0-11.75
15688VTöbb, mint 3.5 gól1.80

Mi a papírformában bízunk, az az érzésünk, hogy az Almere gólgazdag meccsen veri el az utrechti fiatalokat. A hendis hazai is jó választásnak tűnik, no és a +3.5 is!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!