<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Német 1-es mellé francia remi

A német másodosztályban hazai sikert húzunk 1.95-ért, míg Franciaországba egy döntetlen reményében utazunk el vasárnap.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

26588. Dynamo Dresden - Düsseldorf, 1 (1.95) - német másodosztály, 13:30

német második ligában az ötödik fogadja a tizedik helyezettet. A Dynamo sokáig versenyben volt a feljutásra, vagy az osztályozós hely megszerzéséért, de a múlt heti vereségével (Braunschweig, 1–0) már nyolcpontosra nőtt a különbség közte és a harmadik között. Most 45 pontja van, hazai pályán 6-6-2-es statisztikával. A formája az említett meccs előtt meggyőző volt.

A Fortuna ugyan a tizedik, de csak 4 pont az előnye a már osztályozós alakulattal szemben. Negyvennél tart most, idegenben viszont hajlamos a meglepetésre (5-4-5). A védelme jól zár, de a támadójátékkal vannak bajok. Az utóbbi hetekben elmaradtak az eredmények, az utolsó három bajnokiján csak egy ikszre futotta erejéből. A drezdaiak még nem mondtak le az osztályváltásról, ehhez viszont ma muszáj nyerniük.

19929. Nantes - Bordeaux, X (2.95) - francia bajnokság, 15:00

A tabella első felében álló csapatok találkoznak ma délután a francia élvonalban. A Nantes gyengén kezdte a bajnokságot, de az edzőváltás óta fut a szekér. A kanárik felkapaszkodtak a táblázat nyolcadik helyére, 42 pontosak, és már nem kell a kieséstől tartaniuk. Odahaza, és összességében is átlagosak, saját létesítményükben hatszor nyertek, négyszer döntetleneztek, hatszor kaptak ki. A formájuk biztató, február eleje óta csak egyszer szenvedtek vereséget, akkor is a listavezetőnél. A Bordeaux az ötödik pozíciót foglalja el, 49 pontos, elméletben még befoghatja a negyedik Lyont. Idegenben minden kimenetelt ötször játszott az együttes. Mostanában hullámzóan teljesít, vendégként kétszer is kikapott, otthon viszont győzött. A találkozón nem lesz sok gól, és leginkább a döntetlenre van esély.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!