<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Mutatjuk, mi a bemondás a Besiktas-Lyon meccsen

A törökök a hajrát rontották el az odavágón, a visszavágón ismét gólos meccset vívhatnak a gallokkal...
Európa-liga
Besiktas - Lyon
Csütörtök, 21:05 óra

Senol Günes alakulata közel áll a bajnoki címvédéshez, a fekete sasok ugyanis ötpontos előnnyel vághatnak neki a pontvadászat hajrájának. A nemzetközi porondon is jól menetel az alakulat, a BL-ből való búcsú után előbb a Hapoel Beer-Sevát, majd az Olympiakoszt ejtették ki a második számú kupasorozatban. Az első mérkőzésen nagyon sokáig Babeléknek állt a zászló, ám a hajrában kétszer is csődöt mondott a hátsó alakzat, így a franciák minimális előnnyel várhatják a visszavágót. Adrianóék formája ennek ellenére jó, és a Vodafone Arénába nem nyerni járnak az ellenfelek. A keret nem lesz teljes, egy támadó és egy belső bekk eltiltását tölti majd, Quaresma ugyan kihagyott edzéseket, de talán már ott lehet a társakkal.

A Lyon a BL után előbb az AZ Alkmaart mészárolta le, majd izgalmas párharcon a Rómát is búcsúztatta a sorozattól. Bruno Génésio fiai a bajnokságban a 4. hely megtartására gyúrnak, ez nem lesz egyszerű feladat, mert a Bordeaux és a Marseille is erre a pozícióra hajtanak. Lacazette-ék vegyes előjelekkel érkeznek a mai ütközetre: a korábban kiegyensúlyozott formájuk már a múlté, a kiesőjelölt Lorienttől például otthon kaptak egy négyest nem is olyan régen. A hétvégén Korzikára voltak hivatalosak a fehérek, de szurkolói rendbontás miatt nem lehetett lejátszani a második játékrészt. Fekirék idegenben azért sebezhetőnek tűnnek, ugyanakkor egy gól mindig van az alakulatban. A jobb bekk eltiltott lesz, Depay pedig nem léphet pályára a Lyon színeiben ebben a kiírásban.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

11008HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.40

A törököknek támadniuk kell, hiszen gólt kell szerezniük a továbbjutáshoz. A lyoni kontrák pedig ülhetnek, egy legalábbis tuti. A találatváltás jól hangzik erre a párharcra, mi erre fogadunk...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!