<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Két remek ötlet a Pool vasárnapi meccsére

Ha a dobogóra vágyik a Liverpool, akkor nem nagyon hibázhat a Crystal Palace ellen vasárnap, és szerintünk hozzák is a kötelezőt a Klopp-legények.
Angol bajnokság
Liverpool - Crystal Palace
Vasárnap, 17:30 óra

Jürgen Klopp alakulata a játéknap előtt a 3. helyre jött fel a Premier League-ben, a vörösöknek 66 egység áll a nevük mellett. Az Anfielden 11-4-1-es erős mérleget produkáltak Coutinhoék, 41-16-os gólkülönbségük pedig erőt sugároz. Január végétől február végéig hullámvölgybe kerültek Canék, ekkor kikaptak háromszor a bajnokságban, és elbúcsúztak mindkét hazai kupasorozattól is, ám utána összekapta magát a társulat. A legutóbbi hét bajnokin 5-2-0-ás sort hoztak össze, bár meglepetésre néhány hete otthon nem bírtak a Bournemouth-szal, viszont a két túráról hat pontot hoztak (Stoke, WBA). Vannak hiányzóik a liverpooliaknak, Lallana, Henderson és Mané biztosan kihagyja az összecsapást, viszont Lucas, Firmino és Matip már talán ott lehet a keretben. A 4-3-3-as alapfelállás nem változik, elől a Firmino-Origi-Coutinho trió kezdhet.

A londoniak már túljutottak egy edzőváltáson, néhány hónapja Sam Allardyce irányítja a szakmai munkát. A kiesés elől menekült sokáig a Palace, ám az elmúlt heteknek köszönhetően azért sikerült elszakadnia a társaságnak a veszélyes zónától. 35 pontosak a piros-kékek, a vonal alatt álló Swansea 28-nál jár... Idegenben 5-3-8-as statisztikát hoztak össze Cabaye-ék, 24-30-as gólkülönbségük viszont bátor játékra vall. Február végétől csak egyszer hagyták el vesztesen a pályát, viszont győztek ötször is - a múlt hétvégén a bajnokkal leikszeltek (Leicester 2-2). A támadósor erős, Benteke, Zaha és Puncheon egyaránt veszélyes az ellenfelek kapujára. Wickhamm és Scott Dann sérült, ők nem lehetnek ott a mai meccsen.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

0462604Liverpool és több, mint 1.5 gól1.60
0462704Liverpool és több, mint 2.5 gól1.95

Londonban 4-2-re nyert a Pool, és ma is a vörösök sikerét várjuk. Emellett találatokkal is kalkulálunk: a Poolnak 20/12, a Palace-nak 18/14 az over/under statisztikája. Ebből adódóan tippünk 1-es és +1.5, bátrabbaknak pedig 1-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!