<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Remek forma vs. pocsék védelem: sima 1-es és...

A házigazda nagy formában futballozik hetek óta, ma simán nyerhet a kiesőjelölt ellen!
Holland másodosztály
De Graafschap - Achilles'29
Péntek, 20:00 óra

A tavaly még első ligás alakulat rendesen elrontotta az őszt, a kék-fehérek sokáig csak az alsóházban tanyáztak, így nem okozott meglepetést, hogy a télen elérkezett az edzőváltás ideje. Henk de Jonggal sem indult minden tökéletesen, de aztán rátalált a gárda a helyes útra. Február elejétől 9-1-1-es sort produkált, hazai környezetben pedig 12-1-5-ös a mérlege, amely erőt sugároz, gólkülönbsége pedig 45-26 - a második legtöbb gólt ők szerezték hazai közegen. A múlt héten fontos rangadót nyert meg az együttes az Almere vendégeként, így továbbra is van esélye a play offra. A társulatban nem lesz eltiltott, és visszatért a múlt héten egy középpályás is sérüléséből.

Az Achilles nagyon kilógott a ligából, szinte végig az utolsó helyen állt a bajnokság során. Aztán néhány hete mintha megtáltosodtak volna Eric Meijers fiai: előbb a Den Boscht, majd a Volendamot verték, a múlt pénteken viszont a klasszikus kiesési rangadón egy ráadásban kapott góllal csak remiztek a Dordrechttel, így megmaradt a hárompontos különbség a két együttes között. A gárda 21-nél jár, vendégként 3-2-13-as sort hozott össze, gólkülönbsége pedig 11-40 a túrákon. Egy védekező középpályás sérült hosszabb ideje, de ő nem alapember. Eltiltott nem lesz.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

15873HHendikep 0:11.55
15877VTöbb, mint 3.5 gól1.75

Az Achilles a múlt héten elszalasztotta a lehetőséget arra, hogy pontszámban beérje riválisát. Már csak két meccs van hátra az alapszakaszból, és a hazaiak lendülete már nem törik meg. Azt gondoljuk, hogy a De Graafschap magabiztosan behúzza a három pontot, és várunk találatokat is, legalább négyet!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!