<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kaszáljunk nagyot a Manchester Uniteddel!

A „vörösöknek” illene valamit nyerniük az idén - erre az Európa-liga épp’ jó lehet. Mi azt mondjuk: az idegenbeli előnyt (0-1) megfejelik Rashfordék, és bemasíroznak a döntőbe.
Európa-liga
Manchester United - Celta Vigo
Csütörtök, 21.05

A „vörösök” felemás szezont futottak. A Premier League-ben az ötödik pozíciót foglalják el, de még előzhetnek, és akkor összejöhet a BL-selejtezős pozíció - igaz, ha megnyerik a második számú kupasorozatot, úgy automatikusan a főtáblára kvalifikálják magukat. A bajnokságban hosszú veretlen szériát produkáltak, amit az Arsenal megszakított a hétvégén (2-0). Közben azért okoztak meglepetést Rooney-ék, hiszen számos értékes pontot hullajtottak el, többet ezek közük az Old Traffordon. Az EL-ben sem parádéztak Pogbáék, de azért csak eljutottak az elődöntőig - az előző körben az Anderlechttel nagyon megszenvedtek, a belgákat végül csak hosszabbítás után tudták kiejteni Lingardék. Az Emirates-ben számos kulcsjátékosát pihentette Mourinho, ezúttal viszont várhatóan erős kezdőt vezényel a pályára. Sérülés miatt Rojo, Ibrahimovic, Shaw és Young nem áll rendelkezésre.

A vígói alakulat pocsék formában futballozik hetek óta, csak az nem veri el a halványkékeket, akikkel nem találkoznak... Eduardo Berizzo csapata egész egyszerűen nem bírta el a többfrontos küzdelmet, elnézve a keretet, ez cseppet sem meglepő. AZ EL-ben derékül meneteltek Aspasék, sőt, a Király Kupában is egészen az elődöntőig jutottak Wassék, ám ott meglepetésre alulmaradtak az Alavesszel szemben. A legutóbbi hét bajnokijából hatot elveszítő társulat lecsúszott a tabellán is az alsóházba, kiesési gondja ugyan nem lesz, de messze elmarad a teljesítményük a tavalyitól. Az EL-ben értek el szép sikereket Radojáék, a Sahtar búcsúztatása például nagy skalpnak számított. Guiseppe Rossi sérült, így Guidetti lesz majd a center.

13315. Manchester United - Celta Vigo, 1 és 4.5 gól alatt (1.70) – Tippmix

A Manchester - noha okozott már szép számmal meglepetést az idén - ma jó eséllyel megnyeri a találkozót. Ugyanakkor nem gondoljuk, hogy Rashfordék gólparádét rendeznének. Tippünk így: 1-es és -4.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!