<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Még egyszer nyerjünk Sallaiék csapatával!

Irány az olasz élvonal, ahol gólváltást remélünk a kiesett csapatok csatájától. Fogadunk?
Olasz bajnokság
Pescara – Palermo
Hétfő, 20.45

Egyik együttes sem ilyen szezonról álmodozott egy esztendeje. A „delfinek” a másodosztályból érkeztek a Serie A-ba, de az gyorsan kiderült, hogy a várhatóan nem töltenek sok időt a legjobbak között. Oddo mesterrel a kispadon mélyrepülésben volt a társulat, majd jött Zeman, akivel szintén nem sikerült a megújhodás. De az okokat nem is a kispadon, hanem sokkal inkább az öltözőben kell keresni: a játékosállomány egyszerűen kevés volt. A kék-fehérek 14 egységig jutottak, otthon 1-5-12-es mérleget hoztak össze, egyedül a Genoát tudták elverni Caprariék. A védelem botrányosan gyengén teljesített, 79 gólt kapott, ezzel ligaelső. A formájuk pocsék, öt vereségből fordulnak a mai ütközetre. Benali eltiltott, Stendardo és Pepe továbbra is sérült. Bovo ugyen kihagyott edzéseket, de várhatóan ott lehet a védelem tengelyében.

A Palermónál is jöttek mentek az edzők, sőt, még tulajdonost is váltott a klub, e kavalkádnak pedig velejárója lett a kiesés. A szicíliaiak valamelyest jobban teljesítettek mai ellenfelüknél, 20 pontig jutottak, és legalább öt meccset frankón megnyertek. Sokáig otthon el voltak átkozva Sallaiék, képtelenek voltak akár remizni is, de a hajrára azért kicsit összekapták magukat a rózsaszínűek. Idegenben 2-5-11-es mutatót produkáltak Diamantiék, védelmük sokat hibázott, 20 rúgott találatukra 45-öt kaptak a túrákon - ezzel ők is listavezetők... Az utolsó három bajnokijukon nem kaptak ki Rispoliék, két hazai fellépésüket behúzták, közben ikszeltek a Chievónál. A Rajkovic, Embalo és Gazzi sérült, Jajalo viszont visszatérhet az eltiltásból. A 3-5-1-1-es felállást alkalmazzák a szigetlakók, elől Nestorovski, mögötte Diamanti szerepel majd.

21800. Pescara - Palermo, mindkét csapat szerez gólt (1.40) - Tippmix

Nincs tétje a találkozónak, így akár jó meccset is játszhatnak a felek. Szerintünk a gólváltásnak realitása van - két ilyen védelem képes mindenre. Tippünk így: mindkét csapat szerez gólt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!