<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ez az 1-es egyszerűen kihagyhatatlan

A bécsi kiscsapat még nincs totális biztonságban, ha pénteken legyőzi a motiválatlan vendégeket, jövőre is a második vonalban indulhat...
Osztrák másodosztály
FAC Wien – Kapfenberg
Péntek, 19.30

A FAC gyenge évet futott, végig a kiesés ellen harcolt, április végén pedig meghúzta a klub az edzőváltást, és e döntés olybá tűnik, bejött. A mindössze 27 esztendős Dominik Glawogger kapta meg átmenetileg a bizalmat, és az ifjú tréner bizonyította rátermettségét. A kék-fehérek négy meccse veretlenek, jelenleg 35 ponttal az utolsó előtti helyre jöttek fel, kettővel több egységet gyűjtve a Hornnál. Otthonukban 5-2-10-es sort hoztak össze. A biztos bennmaradáshoz nyerniük kell, de egy pont is elegendő lehet, mivel jobb a gólkülönbségük a nagy riválisnál. De azért a győzelem nagyon jót tenne a gárdának. Lesznek hiányzók, két bekk sérült.

A Kapfenberg 41 pontjával a hatodik, négyet levont tőle a szövetség, de ezen sem múlik semmi. Idegenben nem volt veszélytelen (5-5-7). A tavaszi mélyrepülést májusban unta meg a klub vezetősége, és váltott. A 71 esztendős Robert Pflug ült le a padra, és vele végre pontokat is szereztek a piros-fehérek. Legutóbb győztek, erre korábban nem nagyon volt példa... A középpályások közül ketten is sérültek, de őket azért lehet pótolni.

16138. FAC Wien – Kapfenberg, 1 (1.55) – Tippmix

Azt gondoljuk, hogy a házigazdának fontosabb lesz a mérkőzés, így elsősorban motivációs tényezők miatt a FAC-ra fogadunk. Nyer a bécsi gárda, és a következő idényben is a másodosztályban szerepelhet. Tippünk így: 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!