<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ritka az ilyen biztosnak tűnő 2-es

Bár a kiscsapat megszerezte első sikerét a minap, szerdán megadja magát a dobogós vendégeknek. Csak annyit mondunk, januárban 9-1-re győzött a Kuopio…
Finn bajnokság
JJK Jyväskylä - Kuopio PS
Szerda, 17.30

A JJK újonc a ligában, beragadt a rajtnál, első sikerére egészen a kilencedik fordulóig kellett várni, ekkor az Ilvest győzték le Etockék 3-1-re. Előtte viszont csak két iksz jött össze, így – mindössze öt ponttal - a legutóbbi győzelem ellenére is az élvonal utolsó helyén tanyázik az együttes. Hazai környezetben 1-0-3 a piros-kékek mérlege, valamennyi otthoni találkozóján betalált az együttes, más kérdés, hogy a 6 rúgottra 12 kapott gólt társult. Juha Pasoja vezetőedző egy balszélsőre és egy belső védőre nem számíthat sérülés miatt, eltiltottja nem lesz a társulatnak.

A Kuopion Palloseura a hetedik helyen zárt a legutóbbi évadban, nagyon stabil volt a védekezése, a télen erősített, és ez egyelőre látszik is a sárga-feketék teljesítményén. A második helyen tanyáznak jelenleg, 17 egységig jutottak, idegenben három siker mellett egyszer remiztek és egyszer kaptak ki. A formájukra nem lehet panasz, a legutóbbi öt bajnokijukon 13 pontot húztak be, ha szerdán győznek, megelőzik az éllovas Helsinkit. A januárban kinevezett Jani Honkavaara vezetőedző szinte az egész csapatra számíthat, a KUPS ismételten három támadóval rohamoz majd.

15885. JJK Jyväskylä - Kuopio PS, 2 (1.60) - Tippmix

A Kuopion az egyik kedvenc ellenfelével találkozik, az elmúlt négy egymás elleni meccsüket egyaránt a sárga-feketék nyerték meg, januárban, kupameccsen 9-1-re kiütötték a JJK-t. Ezúttal is a vendégeknek szavazunk bizalmat, az újonc pont nélkül marad. Tippünk így: 2-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!