<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Jól fizet, ha elindul felfelé a házigazda

Alsóházi ütközetet rendeznek szombaton a svéd másodosztályban. Bár az előző évadot a hatodik helyen záró házigazda beragadt a rajtnál, ezúttal otthon tartja a pontokat.
Svéd bajnokság
Kalmar – Örebrö
Szombat, 16.00

A Kalmar nagyon beragadt a rajtnál, a „pirosak” 11 fellépésen mindössze nyolc egységig jutottak a pontvadászatban. Hazai környezetben 2-1-3-as sort hoztak össze, győzelmeiket közvetlen riválisaik ellen szerezték. Az egyiket éppen legutóbb, amikor is négymeccses vereségsorozatra tettek pontot: jó játékkal gázoltak át a Sunsdvallon (3-0). Peter Swärdh vezetőedző nincs könnyű helyzetben, ugyanis sok a sérült a társulatban: minden csapatrészben lesz kimaradó ezúttal is, viszont jó hír, hogy a rutinos brazil támadó, Romarinho elkapta a fonalat, s immár négy gólnál jár.

Az Örebrö tavaly a középmezőnyben zárt, ez lenne ezúttal is a cél - jelenleg 12 ponttal a tizenkettedik. Az alakulat vendégségben eddig nem remekel, két remi mellett háromszor kikapott, a két iksz a kiesőjelöltek ellen jött össze. Nem volt jó passzban Alexander Axén legénysége, ugyanis április közepétől hét mérkőzésből álló nyeretlenségi szériát produkált, de két hete a Halmstadnál remiztek, majd verték otthona Siriust. Betalált a télen igazolt támadó, Igboananike, aki felépült korábbi sérüléséből. Most már csak egy csatár és egy bekk nem bevethető.

01631. Kalmar – Örebrö, 1 (2.00) – Tippmix

A Kalmarban még mindig több a hiányzó, viszont azért otthon muszáj nyernie a kiscsapatok elleni mérkőzéseket, különben bajba kerülhet. Ma erre jó alkalom nyílik, ugyanis az Örebrö nem veszélyes idegenben. Mi a hazaiaknak szavazunk bizalmat, tippünk így: 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!