<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ritka az ilyen tutinak tűnő hazai diadal

Az izlandi másodosztályban a hatodik fordulót rendezik meg. Mi azt mondjuk, sokgólos meccsen győzhet a házigazda.
Izlandi másodosztály
Fram - Thor Akureyri
Csütörtök, 20.00

A Fram tavaly a középmezőnyben zárt, előrébb is végezhetett volna, ám idegenben botrányosan gyengén ment az együttesnek. A most futó pontvadászatot nem kezdte rosszul, még veretlen (3-2-0), otthon az IR-t verte, a Haukarral ikszelt. Az utolsó két bajnokiján győzött, és aki gólokban gondolkodik, jól teszi: valamennyi csatájában jött a +2.5-ös opció. A tavaly januárban kinevezett Ásmundur Arnarsson vezetőedző jó néhány légióssal is együtt dolgozhat, a horvát Bubalo legutóbb duplázni tudott a Leiknir vendégeként (1-2).

A Thor tavaly lemaradt a feljutásról, így a télen váltottak is a padon: érkezett Lárus Orri Sigurdsson - viszont a keret gyengült, és ez meglátszik az eredményeken is. A piros-fehérek 3 egységgel az utolsó előtti, 11. pozíciót foglalják el. Idegenben három zakót hoztak össze, legutóbb a közvetlen rivális IR-nél maradt pont nélkül. A keret harmatos, csak hazai futballisták szerepelnek az alakulatnál. A védelme nem működik jól, gólkülönbsége 6-12. Az over/under statisztikája a Thornak is 5/0.

06147. Fram - Thor Akureyri, 1 (1.70) – Tippmix

A hazaiak lendületben vannak, erősebb a csapatuk, így nekik szavazunk bizalmat. Emellett egy másik szelvényen behúzható a +2.5-ös opció is...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!